Mr.AMiR

سوال مهم و درخواست راهنمایی در مورد امنیت

2 پست در این موضوع

ســــلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی gift

در مورد ایجاد امنیت برای سایتم هم سوال دارم هم راهنمایی میخوام ازتون!!

اول اینکه میخوام یه سری نکته ها رو رعایت کنم اما نمیدونم راه حلشون چیه ممنون میشم بهم بگید

- عوض کردن لینک مدیریت سایت یا administrator

در این مورد من هر چی سرچ میکنم در مورد جوملا 1.5 مطلب پیدا میکنم که به دردم نمیخوره

- جلوگیری از هک شدن و بالا بردن امنیت سایت هر طور که شده چه با افزونه چه کارهایی که میشه روی سایت انجام داد

- و اینکه افزونه میخواستم برای قوی شدن سئوی سایت که حتما درست و حسابی باشه!

ممنون از دوستان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
ســــلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی gift

در مورد ایجاد امنیت برای سایتم هم سوال دارم هم راهنمایی میخوام ازتون!!

اول اینکه میخوام یه سری نکته ها رو رعایت کنم اما نمیدونم راه حلشون چیه ممنون میشم بهم بگید

- عوض کردن لینک مدیریت سایت یا administrator

در این مورد من هر چی سرچ میکنم در مورد جوملا 1.5 مطلب پیدا میکنم که به دردم نمیخوره

- جلوگیری از هک شدن و بالا بردن امنیت سایت هر طور که شده چه با افزونه چه کارهایی که میشه روی سایت انجام داد

- و اینکه افزونه میخواستم برای قوی شدن سئوی سایت که حتما درست و حسابی باشه!

ممنون از دوستان

سلام

- عوض کردن لینک مدیریت سایت یا administrator :

توی وب سایت جومینا یک فیلم و نحوه انجامش وجود داره میتونید اونجا ببینید.. اما نظر بنده ینه که روی پوشه فوق از طریق Cpanel یک پسورد ست کنید. اگرم میخواهید پلتفرم رو مخفی کنید بهتره توی htaccess کدهایی اضافه بشه و همچنین تگ Generator رو هم با استفاده از پلاگین Set generator tag و یا آموزش های داخل انجمن انجام بدید.

برای جلوگیری از هک شدن:

تقریباً نمیشه 100 درصد جلوی هک رو گرفت اما میشه امکان هک شدن رو کاهش داد. ابتدا نظرتون رو به تاپیک زیر جلب میکنم که توسط استاد افضلی درج شده. میتونه کمک خوبی باشه

تاپیک مقالات آموزشی htaccess جهت ارتقای امنیت, پایداری و بهبود عملکرد سایت

برای سئو هم باید توی کدهای htaccess تغیراتی ایجاد کنید و برای عکس ها تگ تعریف کنید همچنین دو افزونه تو همین انجمن موجوده یکیشcom_sh404sef_3.7.0.1485_farsi هستش که میتونید کلمات کلیدی و توضیحات هر مطلب و منو رو در اون درج کنید. من خودم از این پلاگین استفاده نمیکنم و به بخش متای هر مطلب یا منو بیشتر توجه دارم که مفید هم هست.

در کل سوالاتتون خیلی کلیه و تو چند تاپیک بایست جواب داده بشه.. تو انجمن سرچ کنید. موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری