redevills

مشکل در زبان فارسی جوملا

10 پست در این موضوع

من جوملا 2.5.11 رو از روی سایت جهانی جوملا دانلود کردم

زبان فارسی رو نصب کردم

ولی در بعضی مکان ها مثل جستجو و یا ناوبری صفحات به جای اینکه از لغات فارسی استفاده بشه از لغات انگلیسی استفاده شده مشکل چیه و چه طور حلش کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام.

اگه قالبتون و ماژولهایی که استفاه میشه مربوط به سیستم پیشفرض جوملا باشه. نبایستی مشکلی داشته باشید.

اما اگه قالب و ماژولهای جدیدی روش نصب کردید میبایست که برید توی فایلهای خودشون واز اونجا ادیت کنید..

دمو بدید تا ببنیم چی هست.

موفق باشید وسربلند

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دموی چی رو بدم ؟

اما اگه قالب و ماژولهای جدیدی روش نصب کردید میبایست که برید توی فایلهای خودشون واز اونجا ادیت کنید..

همینه منظور از فایل ها ی خودشون کجاست؟؟

ویرایش شده در توسط redevills

باید ببینید برای کدوم افزونه هستش برید از فایل زبان درستشون کنید فایل زبانها هم در پوشه language قرار دارن...

باید ببینید برای کدوم افزونه هستش برید از فایل زبان درستشون کنید فایل زبانها هم در پوشه language قرار دارن...

فایل زبانش نصب شده ولی کار نمی کنه؟؟؟

فایل زبانش نصب شده ولی کار نمی کنه؟؟؟

فایل زبان قسمتهای اصلی و پایه جوملا با افزونه هایی که روش نصب میشه فرق میکنه احتمال زیاد اینهایی که شما میگید برای افزونه هاست و باید اونها رو ترجمه کنید

سلام

این عکس قسمتی هستش که فارسی نمیشه رفتم نگاه کردم ترجمه اش درست بود ولی کار نمی کرد

[ATTACH=CONFIG]3845[/ATTACH]

باید بگردید فایل زبانش رو پیدا کنید،کلماتش رو سرچ کنید تو فایل زبان ها ببینید چی پیدا میکنه...

باید بگردید فایل زبانش رو پیدا کنید،کلماتش رو سرچ کنید تو فایل زبان ها ببینید چی پیدا میکنه...

قسمت جستجو هم فارسی نمی شه اونم...در مدریت فارسی هستش ولی در سایت نه... مطمئنم که درست هستش

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری