joomla

مشکل در ایجاد فرم با breezingforms

9 پست در این موضوع

سلام

فرم ساز breezingforms برای جوملا 1.7 نصب کردم اما نمیدونم از کدوم قسمت باید فرم بسازم. لطفا رهنمایی کنید . ممنون :25:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

به قسمت مدیریت فرم ها برید.

و گزینه Quick form را انتخاب کنید.

حالا میتونید فرم خود را بصورت دلخواه ایجاد کنید .

البته در همان بخش مدیریت فرم ها چند تا نمونه فرم قرار داده شده .

موفق پایدار

ممنون از توجه شما

واسه من فرم ساز فارسی جومینااست ووقتی به مدیریت فرم ها میرم سه تاگزینه داره ( حالت سریع ایجاد فرم - حالت آسان - حالت معمولی ایجاد فرم )

حالت سریع که گفته برای نسخه تجاری است. حالت معمولی رو انتخاب کردم اما امکان تعیین فیلد نداشت. بعد حالت اسان روانتخاب کردم اما گزینه های ایجاد فیلد و ... کار نمیکنن و غیر فعال هستند ( لطفا به تصویر نگاه کنید )

http://up7.iranblog.com/images/53166509132349284267.png

شما داری از نسخه ازمایشی استفاده میکنی.

شما به این لینک برید .و افزونه را بصورت فارسی و کامل دانلود کنید .داخل همین تایپک یکسری اموزش هم هست .که اگر مطالعه کنید خیلی مفید هست.

http://joomlaforum.ir/showthread.php/52-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-BreezingForms-1.7.2

از حالت سریع هم استفاده کنید.در کامپونتی که شما داری حالت سریع را بستن .اما در لینک بالا افزونه را بصورت کامل استفاده میکنید و بدون محدودیت.

موفق پایدار

ممنون دوست عزیز

این لینک نوشته برای جوملا 1.5 است. من برای 1.7 میخوام.ممنون

فکر میکنم داخل انجمن نسخه 1.7 هم بود .یک جستجو کنید .

اگر هم نبود نسخه اصلی 1.7 را از سایت های معتبر دانلود کنید. و فایل زبان را جایگزین کنید .

به هر حال اون نسخه ایی که شما دارید استفاده میکنید ناقص هست .و اصلا صلاح نیست رو هاست نصب بشه .

موفق پایدار

ممنون از توجه شما

واسه من فرم ساز فارسی جومینااست ووقتی به مدیریت فرم ها میرم سه تاگزینه داره ( حالت سریع ایجاد فرم - حالت آسان - حالت معمولی ایجاد فرم )

حالت سریع که گفته برای نسخه تجاری است. حالت معمولی رو انتخاب کردم اما امکان تعیین فیلد نداشت. بعد حالت اسان روانتخاب کردم اما گزینه های ایجاد فیلد و ... کار نمیکنن و غیر فعال هستند ( لطفا به تصویر نگاه کنید )

http://up7.iranblog.com/images/53166509132349284267.png

ببینید اون نسخه ای که شما دارید استفاده می کنید حتی در سورس اصلی کامپوننت هم دست بردن و تغییر دادن و اصلا درست نیست ازش استفاده کنید و امنیت سایتتون هم بر میندازه .

حالت معمولی و آسان ( که بدتر از این نمیشه ترجمه کرد ) شما باید کد نویسی بدونید تا بدونید استفاده کنید و نمی دونم چرا میان این رو میگن رایگان منتشر کردیم در صورتی که کسی که کد نویسی بلد باشه خودش میره از سایت اصلی و با امنیت بیشتر میگیره و برای خودش کاستومایز میکنه و نیازی نداره تو این سایت و اون سایت دنبال فرم ساز بگرده . این هم از نمونه فعالیت های قشنگ همون وبسایت مربوطه هست .

در مورد استفاده همون نسخه اصلی رو بگیرید و اگه کمی انگلیسی بدونید و با راهنمایی هایی که در اون تاپیکی که دوستمون گفتن میتونید براحتی استفاده کنید .

برای گرفتن نسخه اصلی و رایگان همین افزونه با امکانات کامل به لینک زیر برید .

http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/forms/8001?qh=YTozOntpOjA7czoxMzoiYnJlZXppbmdmb3JtcyI7aToxO3M6MTI6ImJyZWV6aW5nZm9ybSI7aToyO3M6MTQ6ImJyZWV6aW5nZm9ybSdzIjt9

و اصلا از افزونه هایی که در سورس برنامه دستکاری کردند استفاده نکنید . اگه امنیت سایتتون براتون مهمه

ممنون نصب کردم و یه فرم ایجادکردم اما وقتی واسه فرم یه منو میسازم از قسمت ایجاد منو و گزینه Add Form منو را میسازم. اما هیچی نشون داده نمیشه تو سایت :33:

ممنون میشم راهنمایی کنید

ببینید فرایند کار به این صورت هست.

شما اول به مدیریت فرم ها میرید . و از گزینه سریع یا quick form یک فرم ایجاد میکنید .در مرحله اول از شما باید نام فرم را وارد کنید. بعد عنوان فرم را وارد می کنید .و بعد هم فرم را طراحی می کنید. و ذخیره می کنید.

بعد به مدیریت منو ها میرید . و گزینه ایجاد فرم را که انتخاب کردید در پنل سمت راست اولین گزینه یک فیلد هست که نام فرم را از شما می خواد . دقت کنید که نام فرم را می خواد نه عنوان یا برچسب فرم .

وقتی نام فرم را که وارد کردید بعد ذخیره کنید .و به سایت برید و منو مورد نظر را انتخاب کنید تا فرم نمایش داده شود .

نمونه عکس را مشاهد کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری