mis.shafiee

چگونگی تبدیل دیتابیس جوملا 2.5 به sqlserver

11 پست در این موضوع

سلام

من چطوری می تونم وقتی دارم جوملا 2.5 را نصب می کنم در قسمت Database Type دیتابیس sqlserver به این فیلدم اضافه شود. فقط sql server روی سیستمم نصب است. خواهش می کنم اگر شخصی در این زمینه اطلاعاتی داره مرحله به مرحله توضیح بده.

در ضمن روی لوکال دارم کار می کنم.

ممنونم از راهنماییتون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

نمیشه دوست عزیز

کتابخانه جوملا و همینطور افزونه های جوملا از دیتابیس mySql استفاده می کنند.

چنین کاری در جوملا 2.5 حتما انجام میشه. من ی فیلم اموزشی دیده بودم که دیتابیسش را sqlserver انتخاب کرده بود.

اگر کسی در رابطه با این موضوع اطلاعاتی دارد ممنون میشم راهنمایی بفرماید.

با سلام

بله میشه چنین کاری کرد دوست عزیز.....

اما به چند دستکاری اساسی نیاز داره...

سورس ها رو براتون ذکر میکنم .متاسفانه تایم نیست.وگرنه آموزش کاملش رو میگذاشتم دوستان دیگر هم بتونند استفاده کنند. خوشحال میشیم بعد از مطالعه ی اموزش ها یک آموزش فارسی جامع خودتون ایجاد کنید و منتشر کنید در انجمن تا بلکه مشکل خیلی های دیگه هم با مراجعه به اون حل بشه...

منابعی که به نظرم خوب رسیدند:

Joomla! • View topic - Install joomla 2.5 using SQL server db!

http://blogs.msdn.com/b/sqlphp/archive/2012/01/28/joomla-2-5-adds-sql-server-support.aspx

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/sqldriverforphp/thread/3eaf7c1a-13d2-4cd9-8538-f54c6f4838ef

How To Use Microsoft SQL Server with Joomla 2.5 | cyprich.com

http://www.jotcomponents.net/blog/item/7-using-joomla-apache-ms-sql-database

مایکروسافت هم مطالب خوبی داره

http://www.microsoft.com/web/joomla

موفق باشید و سربلند

من با هزار زحمت تنونستم در iis این کار رابکنم. ولی در apache فعلا نه.

حالا ی سوال دیگه:

من ی قالب کامل را در apache به همراه تمام ماژول هایش نصب کردم.

سپس دیتابیس apache که mysql را به sql تبدیل کردم. و در sql server ایمپورت کردم . و همان قالب کامل را در پوشه www ؛ iis قرار دادم. و تنظیماتconfigration را هم انجام دادم.حالا قالب درست نمایش داده میشود ولی هیچکدام از ماژولهایش نمایش داده نمیشود.

مشکل از کجاست؟؟؟؟

منظورتون از اینکه قالب رو قرار دادین و دیتابیس وارد کردید چیه؟ من اصن متوحه نمیشم ..

شما باید کل پوشه جوملا رو به www در iis ببرید و mysql را به sql تبدیل کنید و تنظیمات رو انجام بدید ... حالا از اینکه میگید فقط قالب رو بردید متوحه نمیشم .

من با هزار زحمت تنونستم در iis این کار رابکنم. ولی در apache فعلا نه.

حالا ی سوال دیگه:

من ی قالب کامل را در apache به همراه تمام ماژول هایش نصب کردم.

سپس دیتابیس apache که mysql را به sql تبدیل کردم. و در sql server ایمپورت کردم . و همان قالب کامل را در پوشه www ؛ iis قرار دادم. و تنظیماتconfigration را هم انجام دادم.حالا قالب درست نمایش داده میشود ولی هیچکدام از ماژولهایش نمایش داده نمیشود.

مشکل از کجاست؟؟؟؟

درود

دوست عزیز خود IIS 6.5 به بالا mysql رو پشتیبانی میکنه . توی extension های خودش سرچ کنید . حتی جوملای 2.5.14 خام رو هم میتونید بصورت پیش فرض نصب کنید . اگه با IIS مشکل داشتید پ . خ بدید راهنمایی کنم .

موفق باشید

من کل پوشه جوملا رو به www در iis ببردم و در هنگام نصب ،نصب اطلاعات نمونه را زدم ولی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است و همون قالب پیش فرض نمایش داده شد. می تونم لینک همون پوشه ر براتان بفرستم که شما هم امتحان کنید. واقعا نمی دونم مشکل از کجاست....

این تاپیک کاملا میگه چه کار کنید . نیازی به این همه زحمت نیست دوست من : Joomla! • View topic - Install joomla 2.5 using SQL server db!

من کل پوشه جوملا رو به www در iis ببردم و در هنگام نصب ،نصب اطلاعات نمونه را زدم ولی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است و همون قالب پیش فرض نمایش داده شد. می تونم لینک همون پوشه ر براتان بفرستم که شما هم امتحان کنید. واقعا نمی دونم مشکل از کجاست....

درود

کل پوشه جوملاتون رو توی این مسیر بریزید : C:\inetpub\wwwroot

اگه IIS رو کامل نصب کرده باشید تو قسمت management یه گزینه دارید به نام Web Platform Installer

اگه هم نداشتید از سایت microsoft دانلودش کنید : Microsoft Web Platform Installer

سرویسهای IIS که مربوط به جوملا میشن رو از این طریق نصب کنید . اگه هم به نام joomla سرچ کنید داخل خودش میتونید یه جوملای خام رو نصب کنید که خودش فایلاشو میریزه توی فولدر wwwroot

اگه تو نصب ایراد خاصی گرفت یادتون باشه دسترسی پوشه WWWRoot رو تغییر بدید ( کلیک راست - Properties - Security )

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری