sasasa

مشکل در نمایش مطالب به صورت وبلاگ

3 پست در این موضوع

سلام

من در سایتم، بخشی از مطالب را به صورت وبلاگ نمایش می دهم. در این فرمت، یک اتفاق عجیب غریب افتاده.

وقتی مقاله جدید به یکی از مجموعه ها که به صورت وبلاگ نمایش داده می شود، اضافه می کنم، فرمت وبلاگ به هم میخورد و به جای دو ستون، تبدیل به سه ستون می شود. (در بخش تنطیمات انتخاب های طرح بلاگ تعداد ستون را 2 انتخاب کرده ام) اما وقتی که تعداد مطالب برجسته را به 2 تغییر دادم، این مشکل حل شد. اما از طرفی، به جای اینکه منو در سمت راست صفحه، کنار مطلب باشد، افتاده زیر مطلب.... تصویر را ضمیمه کرده ام.

قبل از این هم مشکلی که با فرمت وبلاگ داشتم این بود که جدیدترین مقاله را در ابتدا نشان می داد اما ترتیب بعضی مقالات از نظر تاریخ نادرست بود. وقتی که search زدم فهمیدم که در بخش انتخاب های طرح بلاگ اگر چینش چند ستونه، را به صورت سرتاسری دربیارم مشکل حل می شود که حل شد.

در این مجموعه ای که فرمت ستون های بلاگ به هم ریخته است، من دو تا مقاله دارم که در فاصله زمانی 20 دقیقه از همدیگر منتشر شده اند و یکی از مقالات هم، تصویر نسبتا بزرگی دارد. این موارد می تواند ایجاد مشکل کند؟

مورد دیگر این است که این فرمت بر روی سایر مجموعه ها درست عمل میکند.

کلا گیج شدم. کسی می تواند من را راهنمایی کند؟

[ATTACH=CONFIG]3877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3878[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام....

به شخصه با اینهمه توضیحاتی که نوشتین؛ اصلا چیزی متوجه نشدم!!!:oom:

لطفا خلاصه تر ؛ کم شاخ و بال تر و کامل تر توضیح بدید و سوالت مدنظرتون رو بگید تا بشه راهنمایی کرد!:a54d65a:

موفق باشید و سربلند

با راهنمایی آقای مردانه زده حل شد. اشکال از مقالات بود. مقالات را با استفاده از notepad مجددا کپی کردم که tag های غیرضروری از آن حذف بشه.

متشکرم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری