mehrdadkey2

سازگاری قالب با مرورگرها و conditional stylesheets

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

لطفا جهت رفع مشکلات قالب سایت بنده در مرورگرهای اینترنت اکسپلورر ورژن 8 و گوگل کروم راهنمایی بفرمایید. متشکرم

pg4k2fejuz9tub8hjryx.jpg

xt16b9h34dl9j3mdnyn0.jpg

ویرایش شده در توسط mehrdadkey2

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای مرورگرهای مختلف باید استایل اختصاصی بزنید

ولی یک نکته مهم اینکه اگر طبق آموزشها پیش رفته باشید این جابجایی ها رو نباید داشته باشید حتی در مرورگرهای مختلف .. به نظرم یه جای کار شما میلنگه!

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقای طالبی . من یادگیری طراحی قالب جوملا را مدیون شما هستم و هرچی یاد دارم از شماست. درون دی وی دی آموزشی فقط conditional stylesheets مربوط به IE هست. لطفا بفرمایید conditional stylesheets مرورگرهای دیگر را از کجا می توانم پیدا کنم ؟ در مورد قالب ، مطابق آموزشهای شما پیش رفتم . قالب درون دی وی دی آموزشی رو هم امتحان کردم ولی بازهم همین مشکلات را داشتم. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید . متشکرم

ویرایش شده در توسط mehrdadkey2

ممنونم از لطف شما امیدوارم که مفید بوده باشه

در خصوص کاندیشنال بهتر است از php برای تشخیص مرورگر کاربر استفاده کنی و بر اساس ایجاد شرط فایل css مورد نظر رو بارگزاری کنی:

echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . "\n\n";

$browser = get_browser(null, true);
print_r($browser);

اینو اجرا کنی متوجه میشی!

سلام

کد مربوطه را برای مرورگرهای مختلف امتحان کردم و خروجی های زیر بدست اومد :

خروجی با کروم :

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/28.0.1500.5 Safari/537.36

خروجی با فایر فاکس :

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:21.0) Gecko/20100101 Firefox/21.0 AlexaToolbar/alxf-2.18

خروجی با اینترنت اکسپلورر :

Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.1; Trident/6.0; EIE10;ENUSWOL)

لطفا در صورت امکان در خصوص مفهوم این خروجی ها و نحوه استفاده ازشون راهنمایی بفرمایید. متشکرم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری