hichestan

راهنمایی در خصوص درج فایل ویدئویی در یک مطلب

2 پست در این موضوع

با سلام چند تا سوال خدنمت دوستان گرامس

1- چطور میتونم توی یک مطلب یک فایل ویدئویی قرار بدم که کاربر بتونه انلاین ببینه

2- بهریتن فرمت برا نمایش فایلهای ویدئویی چیه؟ فایلم و به چه فرمتی تبدیل کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام چند تا سوال خدنمت دوستان گرامس

1- چطور میتونم توی یک مطلب یک فایل ویدئویی قرار بدم که کاربر بتونه انلاین ببینه

2- بهریتن فرمت برا نمایش فایلهای ویدئویی چیه؟ فایلم و به چه فرمتی تبدیل کنم؟

سلام

برای درج فیلم در مطالب از افزونه های متعددی میشه استفاده کرد. من از پلاگین Allvideos که تو سایت جوملای جهانی هست استفاده میکنم. اول باید این افزونه رو دانلود ، نصب و فعال کنید و سپس تنظیمات کلی اون رو شامل ابعاد فیلم و مسیر اصلی فیلم هاتون رو داخلش ست کنید.. توجه کنید باید تمام فیلم هاتون رو در یک پوشه آپلود کنید چون فقط امکان فراخوانی فایل از یک آدرس میسر هست. خوب برای درج فیلم هم طبق دستور العملش بایست نوع فرمت رو که یکی از اینهاست : Flash/MP4/WebM/OGG به شکل مقابل در محتوا هاتون درج کنید {swf}Movie_1{/swf} در مثال ما نوع فیلم SWF و نام فیم هم Movie_1 هستش. فکر کنم همه چی واضح باشه.

در مورد بهترین فرمت فیلم هم طبق تجربیات شخصی خودم و ملاحظه انواع وب سایت ها ، فکر میکنم بایست فیلموتون از نوع فلش ویدیویی یا همون FLV باشه که میتونید فرمت SWF رو براش ست کنید. من خودم فیلم هامو از طریق برنامه Flash Video MX Pro v5.0.10.0 به فلش تبدیل میکنم و افکت های لازم رو هم با استفاده از همین نرم افزار میگیرم و دست آخر 4 تا فایل خروجی ازش میگیرم که شامل: SWF,HTML,JPG,FLV و با انتخاب SWF در هنگام درج در مطالب ، فیلم رو بصورت FLV و با افکت هایی که براش در نظر گرفته بودم لود میکنم. اگر کمی هم سلیقه بخرج بدید میتونید با استفاده از یک برنامه فارسی نویس ، داخل فیلم مطالب فارسیتون رو بصورت زیر نویس و یا شناور درج کنید...

این تجربه بنده است. قطعا روش های متنوع تر ی وجود داره. امیدوارم مفید بوده باشد.

ویرایش شده در توسط gholami_sam

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری