sajad_salehi

مشکل با نصب quick start

10 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان یه quick start قالب ztneoa رو وقتی نصب می کنم توی مرحله نصب اطلاعات نمونه چیزی نصب نمیشه یعنی اون پیامی رو که باید بده که اطلاعات با موفقیت نصب شد رو نمیده. و در نهایت قالب اصلا نصب نمیشه و قالب دیفالت جوملا رو نشون میده. مشکل از کجاست؟ ممکنه بسته نصبی مشکل داشته باشه؟ من قبلا هم توی بسته های دیگه به این مشکل خوردم.

ضمنا من از اینجا دانلود کردم و خیلی ها تونستن نصب کنن

ویرایش شده در توسط sajad_salehi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

قالب نال شده ست و وجود مشکل در بسته دور از تصور نیست!

موقع نصب اطلاعات نمونه چه پیغامی میده بهتون؟ اصلا نصب اطلاعات نمونه رو میزنید یا خیر/؟

درود

منم قبلنا با این قالب مشکل داشتم. روی لوکال نصب نمیشه باید فایل php.ini رو یکم ویرایش کنید. روی هاست به راحتی نصب میشه.

اگه روی لوکال نصب میکنید فایل php.ini رو بذارید اینجا ویرایش کنم. البته این کار رو یعنی ویرایش فایل های html و css و php رو زیر سایه انجمن جوملا یاد گرفتم. اینقد جوابمو ندادن خودم رفتم یاد گرفتم.

موفق باشید

درود

منم قبلنا با این قالب مشکل داشتم. روی لوکال نصب نمیشه باید فایل php.ini رو یکم ویرایش کنید. روی هاست به راحتی نصب میشه.

اگه روی لوکال نصب میکنید فایل php.ini رو بذارید اینجا ویرایش کنم. البته این کار رو یعنی ویرایش فایل های html و css و php رو زیر سایه انجمن جوملا یاد گرفتم. اینقد جوابمو ندادن خودم رفتم یاد گرفتم.

موفق باشید

با سلام

میشه بگید چطوری درستش می کنید تو این فایل php.ini

من قالب از سایت زوو تممپلت دانلود کردم ولی قالب هاش تو نصب اطلاعات نمونه مشکل داشتن البته تو لوکال ولی تو هاست بدون مشکل نصب می شدن .

میشه به ما بگید مشکلش کجاست ؟ تا ما هم یاد بگیریم ؟

موقع نصب اطلاعات نمونه چه پیغامی میده بهتون؟ اصلا نصب اطلاعات نمونه رو میزنید یا خیر/؟

سلام پیغامی نمی ده. بله! ولی با زدن نصب اطلاعات نمونه هیچ اتفاقی نمی افته.

درود

موفق باشید

سلام دقیقا. روی هاست نصب کردم درست عمل کرد. ولی این قالب فایلی تحت عنوان php.ini نداره!!

این مشکل زمانی هست که حجم دیتابیس اطلاعات نمونه بالا باشه

فایل php.ini روی لوکال هست ربطی به قالب نداره

اگر از wamp استفاده میکنید کافیه روی آیکونش کلیک کنید از منوی apache گزینه php.ini رو انتخاب کنید تا برای ویرایش باز بشه

اگر از xampp استفاده میکنید در پوشه C:\xampp\php فایل php.ini رو برای ویرایش باز کنید

داخل مقدار max_execution_time رو از مقدار 30 به مثلا 300 تغییر بدید

درود

بگید از کدوم نرم افزار استفاده میکنید تا راهنماییتون کنم

موفق باشید

با سلام

من وقتی می زنم روی نصب اطلاعات نمونه این ارور رو واسم میاره !

این هم عکسش :

http://upcity.ir/images2/65390738041213903608.png

اون خطی هم بود که تو فایل php.ini بود اون رو هم به 300 تغییر دادم ولی فرقی نکرد !

این بسته روی سرور نصب میشه ولی رویه لوکال همین ارور مربوط به نصب اطلاعاتن نمونه رو میزنه !

منظورتون از نال چیه ؟

چطور نال می کنند مگه که عین خودشون میشه ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری