mortaza_max

زیبایی قالب

8 پست در این موضوع

دوستان فرض کنید این قالبمونه و به اندازه کادرهایی که کشیده شده محتوای توش داریم. اگه قسمتهایی که با فلش قرمز نشون دادم رو ببینین متوجه میشین که چون قسمتهای left و content محتواش کم بوده اون قسمتها خالی ماندند. و این قالب رو زشت میده. آیا راهی هست که موقعیت left و content و right در هر حالت باهم یکی باشند و پایینشون خالی نباشه؟اگه محتوای یکی کم بود بک گراندش به اندازه اونی که محتواش زیاده کشیده بشه. میشه چنین چیزی؟

h8563_U.jpg

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بله میشه توی استایل دایو ستون left این کد رو استفاده کن

padding-bottom:1000em;
margin-bottom:-1000em;

ممنون دوست عزیز من الان خونه نیستم تا امتحان کنم و نتیجه رو بگم. منتها برای قسمت right و content هم این کد رو بدم؟ چون ممکنه که اندازه هاشون بر اساس محتواشون تغییر کنه در صفحات مختلف. میخام این سه موقعیت در هر حالت اندازه بک گراندشون یکی باشه.

دوست عزیز ممنون از جوابتون. من فعلا خونه نیستم که امتحان کنم و نتیجه رو به شما بگم . منتها برای موقعیت های right - contet هم همینه کدها رو قرار بدم چون من میخام در هر حالت اندازه این سه موقعیت باهم یکی باشه. ممکنه تو صفحات مختلف محتواشون باهم دیگه فرق کنه.

بله میتونید به اونا هم بدید. در واقع به هر دایو ستونی که مایل هستید هم تراز با بلندترین ستون بشه اینو میتونید بدید

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دوست عزیز عصر امتحان میکنم . اگه بازم مشکلی بود میپرسم. بسیار سپاسگذارم. دوستان منتظر راه حلم.

ویرایش شده در توسط mortaza_max

نشد که دوست عزیز. بک گراندش کلی رفت پایین . خیلی و در آخرم باهم تراز نیستن.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری