Ayaz

مشکل با نحوه نمایش ماژول ها در سایت (لطفا کمک کنید)

4 پست در این موضوع

سلام

من چند وقت پیش قالب فارسی سازی شده sportive اخبار ورزشي رو خریدم و رو سایتم نصب کردم و تنها مشکل اون این هست که تو قالب فارسی شده وقتی وارد صفحه مربوط به خبر میشی همه محتویات صفحه اصلی (کلیه ماژول های فعال شده مثل اسلایدر - جداول و ......) را هم میبینی که این مورد با دمو اصلی اون فرق داره و هر کاری هم میکنم درست نمیشه. مثلا شما این لینک رو نگاه کنید که مربوط به دمو اصلی این قالب هست.

Multiply dominion light multiply Hath image greater

اگر دقت کنید فقط متن خبر مشاهده میشه و چیز دیگه ای نداریم که مد نظر من هم همین است ولی در قالب نصبی سایت من و همچنین در دمو فارسی شده که لینکش رو در زیر گذاشتم وقتی وارد متن خبر میشی کلی مطلب اضافی هم از صفحه اصلی دیده میشه که این جالب نیست. (هرچی ماژول هست رو تو تمام صفحات نشون میشه)

استقلال-الهلال؛ تداوم‌صدرنشيني آبي‌پوشان

تمام تنظیمات ماژول رو هم انجام میدم که فقط در خانه نمایش داده بشه ولی بازم تو تمام صفحات نشون داده میشه. راستش هر کاری هم تا الان کردم این مورد حل نشده. من الان همه کارای سایتم رو کردم و لنگ این مورد هستم که بعد از حل شدن اون سایت رو بیارم بالا

دوستان چون برای اولین بار هست که با جوملا کار میکنم زیاد وارد نیستم و خواهش میکنم راهنمایی در حد زیر دیپلم کنید چون من کاملا آماتور هستم.

از دوستان اگر کسی هم مایله میتونم بهش دسترسی بدم تا خودش یه نگاهی به سایت بندازه و ببینه مشکل از کجاست

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما احتمال داره چند تا منو داشته باشید که تو منوهای دیگه نمایش ماژول تیک خورده باشه - منوی آبشاری به عنوان تکرار منوی اصلی و ...

تست کنید

دوست عزیز من تمام منو ها رو پاک کردم و فقط یک منو صفحه اصلی رو دارم

شما باید برای همه مجموعه های خودتون منو داشته باشید که در تنظیمات ماژول همش قابل مشاهده باشه و فقط خانه را تیک بزنید

زمانی که شما منویی ندارید ماژول در همه صفحات نمایش داده میشه

بنابراین منوهای مختلف از نوع لیست مجموعه درست کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری