mojtabapordel

نمایش شناسه پرداخت در xForms

8 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و عرض ادب

طاعات و عبادات قبول

از دوستان حرفه ای درخواست کمک دارم.

می خوام شناسه پرداخت یا تراکنش توسط کامپوننت xforms نمایش داده بشه. در واقع میخوام وقتی از طریق فرمساز بریزینگ پرداخت آنلاین انجام میشه، شناسه دیجیتالی که بعد از پرداخت به کاربر داده میشه و تو مدیریت رکوردهای فرمساز با عنوان شناسه پرداخت TX یا شناسه تراکنش نمایش داده میشه، توسط کامپوننت xforms نمایش داده بشه.

دوستان خیلی حیاتیه

ممنون از همه

ویرایش شده در توسط mojtabapordel

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام آقای پردل امیدوارم خوب باشید

من با بریزینگ خیلی کار نکردم مخصوصا نسخه های جدیدش

اگه قابلیتی مثل map کردن داشته باشه، میتونید به کامپوننت دیگه ای مپش کنید (مثل rs form)

و یه سوال اینکه چرا این کد رهگیری رو میخواین به یه فرم دیگه بفرستید؟ برای مدیریت سفارشات هست؟

سلام

ممنون از پاسختون

ببینید، xForms یک کامپوننت برای نمایش اطلاعات ارسالی فرمسازهایی مثل BreezingFoms و RSForms هست. خودش یک فرمساز دیگه نیست.

xForms قابلیتی که داره اینه که میتونه فیلدهایی که توی فرممون ایجاد کردیم، مثل نام و تلفن و آدرس و ... و حتی فیلد کد رهگیری که ایجاد کردیم رو به صورت یک جدول نمایش بده. حالا من میخوام شناسه پرداختی هم که بعد از پرداخت آنلاین به کاربر نمایش داده میشه و توی مدیریت رکوردهای Breezing با عنوان شناسه پرداخت یا transaction ID ثبت میشه، بیاد توی xForms نمایش داده بشه.

من یک ایده دارم.

همونطور که تو این پست گفتم، میشه کد رهگیری ایجاد کرد. روشی که تو این APP به کار رفته اینه که تو قسمت تنظیمات پیشرفته فرم، تو تب اسکریپت ها، اسکریپت ارسال شده، کد زیر رو قرارداده:

function ff_form_submitted(status, message){ff_switchpage(2);}

بعد تو تب قطعات فرم، قسمت بعد از فرم، کد زیر رو قرارداده:

if( JRequest::getInt( 'ff_status', -1 ) == 0 ){  echo '<script type="text/javascript">
<!--
document.getElementById("tracking_code").innerHTML = "'.JFactory::getSession()->get('breezingforms.code', '').'";  
//->
</script>';
}

و توی تب قطعات ارسال، قسمت پایان ارسال، کد زیر رو قرار داده:

$this->execPieceByName('ff_InitLib');
JFactory::getSession()->set('breezingforms.code', ff_getSubmit('tracking_code'));

در نهایت یک فیلد از نوع ورودی مخفی ایجاد کرده و اسمشو tracking_code گذاشته و تو کادر مقدار، کد زیر رو قرار داده:

<?php return uniqid(); ?>

حالا نمیشه از همین اسکریپت های بعد از فرم و بعد از ارسال و همچنین فیلد ورودی مخفی استفاده کرد تا

transaction ID نمایش داده بشه؟

اگه بشه این کار رو کرد، بعد xForms هم میتونه مثل کد رهگیری، اون

transaction ID یا شناسه پرداخت رو نمایش بده.

از دوستان حرفه ای مثل استاد طالبی خواهشمندم با توجه به اینکه امکان پرداخت آنلاین رو به این فرمساز اضافه کردن، و بلدن برای این فرمساز اسکریپت بنویسن، برای این مشکل یه راه حلی ارایه بدن. به شدت نیاز دارم.

دوستان عزیز، من همچنان منتظرم.

جناب طالبی لطف میکنین یه عنایتی بفرمایین.

اگه با ContentBuilder هم بشه خوبه

سلام

طاعات قبول

مهندس طالبی عزیز و دیگر دوستان متخصص، اگه راهی نیست و امکان پذیر نیست، لطفا حداقل اعلام بفرمایید تا من روزی صد بار این صفحه رو Refresh نکنم به امید دریافت پاسخ جدید.

ممنون از همه

آقای پردل من راه حلی برای بریزینگ ندارم... با پوزش کمی هم دیر سر زدم به تاپیک شما. در مورد xform مرسی که توضیح دادید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری