sydali

درخواست افزونه گالری تصاویر(نمایش تصاویر یک پوشه از تصاویر در مطلب )

7 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و آرزوی قبول طاعات دوستان.

بنده نیاز ضروری دارم به بک افزونه که عکس های محتوی یک پوشه (رو بدون نیاز به وارد کردن در کامپوننت )نمایش بده.در واقع بهتره پلاگین باشه که هنگام وارد کردن مطلب در ادیتورآدرس اون رو هم وارد کنم و تصاویر نمایش داده بشن .یک افزونه از سایت جومینا نصب کردم دقیقا همین کاررو میکرد ولی متاسفانه گویا تداخل جی کوئری داشته با سایر افزونه و در صفحه مطلبی که در اون عکس ها نمایش داده میشد سایر عکس های صفحه مانند عکس های منو ها و... کلا نشون داده نمیشن ودر ie ضربدر میشد که خیلی بده...

دمو سایت

با تشکر یا علی

ویرایش شده در توسط sydali

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با تشکر از شما اما همانطور که گفتم ان افزونه رو قبلا از جومینا دانلود کرده و در سایتم تداخل بوجود اومده...

از widget kit استفاده کن و گالری خودت رو داخلش بسازپ

پس از ساخت گالری کد اختصاصی اون رو ببر بزار داخل مطلبت

با تشکر.ولی ببنید ما سایتمون طوری هست که هر مطلب گزارش تصویری هم داره.با این شرایط این روشی که فرمودید به نظرتون منطقی میرسه؟

شما با ویجیت گالری هر مطلب رو که میخواین میسازید و کد کوتاهی رو که بهتون میده داخل مطلب خودش قرار میدید

سلام

من از پلاگین sigplus استفاده میکنم و فوق العاده خوبه!

آدرس پوشه رو بهش میدی و خودش میاره .

توی ساخت تصاویر بند انگشتی هم قابلیت crop داره یعنی بر اساس ابعادی که توی تنظیمات پلاگین دادی بهش عکس ها رو میاره ولی مثل بعضی از افزونه ها نسبت طول به عرض عکس ها رو عوض نمیکنه (عکس رو کش نمیاره). (البته برای این منظور باید گزینه ی float رو توی تنظیمات این پلاگین انتخاب کنی)

دمو : http://hunyadi.info.hu/levente/en/sigplus/demo

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری