saeedvalentino

كمك در مورد كامپوننت گالري تصاوير

4 پست در این موضوع

سلام

من احتياج به يك گالري تصاوير ساده دارم من فقط مي خوام يك لينك در منوي اصلي ايجاد كنم به نام گالري كه هر كس وارد آن شد در صفحه موجود تعداد 20 عدد عكس به صورت كوچه نشان داده شود و هركس روي عكس ها كليك كرد آن عكس بزرگ شود.

احتياجي به اين گالري هاي پيشرفته ندارم.

كلي در اينترنت سرچ كردم منتهي چيزي پيدا نكردم فقط كامپوننت Photonoon بود كه اون هم پوليه و فقط تا 6 تا عكس مجازي

ايا كسي هست كه من را كمك كند

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

اگر نمی خواهید از افزونه استفاده کنید گالری رو به صورت دستی ایجاد نمائید،برای این کار می توانید به دو صورت عمل کنید :

1.استفاده از گالری های فلش.

2.ایجاد یک جدول به ردیف و ستون های دلخواه و قرار دادن تصاویر در آنها.(در هاست دو پوشه ایجاد کنید با نام های small و big جهت قرار گرفتن تصاویر کوچک و بزرگ ، سپس تصاویر را در پوشه های مربوطه آپلود کنید در نهایت نصاویر کوچک را در جدول صفحه سایت قرار بدید و لینک های آن ها را به تصاویر بزرگ قرار گرفته در پوشه image مرتبط کنید)

موفق باشید.

سلام

اگر نمی خواهید از افزونه استفاده کنید گالری رو به صورت دستی ایجاد نمائید،برای این کار می توانید به دو صورت عمل کنید :

1.استفاده از گالری های فلش.

2.ایجاد یک جدول به ردیف و ستون های دلخواه و قرار دادن تصاویر در آنها.(در هاست دو پوشه ایجاد کنید با نام های small و big جهت قرار گرفتن تصاویر کوچک و بزرگ ، سپس تصاویر را در پوشه های مربوطه آپلود کنید در نهایت نصاویر کوچک را در جدول صفحه سایت قرار بدید و لینک های آن ها را به تصاویر بزرگ قرار گرفته در پوشه image مرتبط کنید)

موفق باشید.

سلام

ممنون كه جواب داديد

يعني هيچ كامپوننتي وجود ندارد كه مثل photoon gallery باشه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری