mirzabeigi

ایجاد محدودیت دسترسی بر روی منوهای سایت

4 پست در این موضوع

دوستان سلام

بنده توی شرکت ، بوسیله وب سرور 2008 R2 ، سایتمو که از ویرایش قالب ZT-inga تنظیم کردم بصورت لوکال راه اندازی کردم

درخواستی که از من شده اینه .

آیا میشه بر روی هر یک از منوها دسترسی قرار داد تا فقط یوزرها با لاگین کردن بتونن منوها رو باز کنن و همه و بصورت عام بر روی منوهای سایت دسترسی نداشته باشن ؟

سایت مشابه : :: تفکرات معین بی بدیل ::

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

می توانید آیتم های منو را به یک مجموعه از قبل تعریف شده اختصاص بدید و سطوح دسترسی رو بر روی مجموعه اعمال کنید.

اما سوالم اینه آیا میتوان سطوح دسترسی مختلف داشت که یک یوزر چند آیتم منو رو بتونه ببینه و بعضی آیتم ها رو نتونه بعد لاگین ؟

شما گروههای کاربری خودتون رو با سطح دسترسی ایجاد کنید و سطح دسترسی منوها رو روی چیزی که مد نظرتون هست تنظیم کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری