sadroddin

مشکل لینک های phoca download

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

من 2 مشکل اساسی با فوکادانلود دارم :

من حدود 10 هزار فایل پی دی اف را در فوکا دانلود آپ کردم ، جهت استفاده از قابلیت File Prview باید تک تک فایل ها را مثل عکس زبر انتخاب کنم و آدرس قسمت فابل را در قسمت File Previw کپی کنم .

[ATTACH=CONFIG]4119[/ATTACH]

سوال اینه که چگونه ، به صورت اتوماتیک خودش بفهمه که دیگه نخوام دستی 10 هزار تا فایل را دستی بیام وارد کنم ؟

دومین مشکل اینه که چرا فوکا دانلود لینک ها را بهینه نشون نمیده ، منظورم اینه که :

به صورت پبش فرض لینک ها را اینجوری نشون میده :

http://www.makhfigah.com/index.php/component/phocadownload/category/21-91?download=11662:1118035-1-www-makhfigah-com

قسمت قرمز رنگ نام فایل من هستش .

نمیدونم این قسمت سبزرنگ چرا میاد دیگه ؟!!

حالا حتمن میپرسین مشکل کجا پیش میاد ؟

خب مشکل با هاستم دارم ، که وقتی این جور لینک ها فعال باشه سرور را به شدت مشغول میکنه و حدود 3 الی 3.5 ثانیه سی پی یو سرور مشغول میشه ، طبق لاگی که برام میفرستن ، اما وقتی این لینک ها را بن میکنن دیگه سرور هیچگونه مشغولی نداره و اخطاری را از هاستینگ دریافت نمیکنم ، البته خود سرور لینک ها را بن میکنه .

حالا وقتی در قسمت Priview آدرس فایل رو داده باشی لینک را به صورت بهینه شده نشون میده ، مثلا " :

http://www.makhfigah.com/index.php/component/phocadownload/1118035-1-www-makhfigah-com

خواهشن دوستانی که تجربه دارن راهنمایی بفرمایند .

یا حق

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری