dayfemale

وارد کردن کد پشتیبانی فروشگاه انجمن

12 پست در این موضوع

سلام

من یه فیلم آموزشی از فروشگاه خریدم حالا کد پشتیبانی رو باید داخل سایت فروشگاه وارد کنم یا داخل همین سایت؟؟؟؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

با تشکر از لطفتون. من داخل سایتم از گلوبال نیوز استفاده کردم و یک مجموعه رو بهش معرفی کردم که نمایش بده(چون تمام مجموعه ها به علت اینکه سایت خبری زیاد هستن) بعدش یه منوی css ایجاد کردم که تمام مجموعه ها رو به صورت منو بتونم نمایش بدم ولی وقتی روی منو ها کلیک میکنم محتوای مجموعه ها نمایش داده نمیشه. (فکر میکنم مربوط یه گزینه انتخاب مجموعه در گلوباله ولی نمیدونم چی کارش کنم)

درضمن وقتی که روی یکی از مطالب که با گلوبال نمایش داده میشه کلیلک میکنم اون مطلب رو در یه صفحه جدید در یه تب جدید باز میکنه در حالی ه من میخوام در همون تب جاری در صفحه جدید باز بشه.

با تشکر

[img][img]<a  href=35661109374807418961.png' alt='356611093[/img][/img]

حالا من در اینجا روی منوی سیاسی (که داخل گلوبال هم انتخابش کردم) کلیک کردم و این مجموعه در اینجا دو بار روی هم نمایش داده شده.(میدونم که به علت دوبار انتخابن دوبار نمایش داده میشه ولی نمیدونم چی کار کنم که درست بشه اگه فقط با گلوبال کار کنم که به علت زیاد بودن مجموعه ها نمیشه

نممممممممممممممممممیدونم:14:

ویرایش شده در توسط dayfemale

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه سوال دیگه : من یه دیو برای تیتر یکی از ماژولام ایجاد کردم چی کار کنم که این دیو فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه؟؟؟؟

همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید محبوبترین مطالب اومده اول صفحه جدید.

ویرایش شده در توسط dayfemale

توضیحات شما خیلی گنگ هست .. لطفا مشکلات خودتون رو یک به یک عنوان کنید راهنمایی کنم

مثلا اینی که شما گفتید یعنی چی:

یه منوی css ایجاد کردم

منوی css چی هست؟!

و اینکه در تصویر شما من ماژول گلوبال نیوز نمیبنیم .. تو تصویر مطالب خود جوملاست که استایل داده نشده .. یعنی قالب طراحی شده شما اصلا استایلی واسه مطالب ایجاد نکرده

موقعیت ها نباید absolute باشه

و اینکه شما div واسه تیتر ماژول تعریف کردید ارتباطی به نمایش ماژول در صفحه نخست یا سایر صفحات نداره ... برای نمایش یک ماژول فقط در صفحه نخست میتونید از بخش تنظیمات همون ماژول تعیین کنید که فقط در صفحه نخست باشه

سلام

منظور من ازمنوی css یعنی اینکه کدهای css یک منو رو داخل موقعیت مورد نظرم قرار دادم تا منوم اون استایل منوی جدید رو بگیره (منوم رو داخل جوملا ایجاد کردم و بعد با css بهش استایل دادم)

برای نمایش مطالب : بله من هنوز استایلی برای نمایش مطالبم مشخص نکردم و فقط اون ها رو به نمایش در اوردم.

درمورد تیتر میدونم که ارتباطی با ماژول نداره،سوال من اینه که چه کارکنم که دیوی که ایجاد کردم فقط در صفحه اولم باشه؟؟؟؟؟

میشه بگید که استفاده از ماژول گلوبال نیوز در کجا توضیح داده شده، چون هرچی سرچ میکنم فقط بیان مشکلاته.

کسی نیست اینجا که یه جوابی به ما بده؟؟؟؟

دوست خوبم سوالاتتون رو اینطوری مطرح نکنید برای هر سوالی که دارید یک تاپیک مرتبط با اون سوال ایجاد کنید قبلش هم داخل انجمن رو جستجو کنید خیلی از مسایل

قبلا داخل انجمن مطرح شده اگر جوابی پیدا نکردید تاپیک ایجاد کنید تا راهنمایی لازم رو دریافت کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری