elmi

دستکاری در فوتر قالب

9 پست در این موضوع

سلام دوستان

قالبی هست که تصمیم دارم قسمت فوتر آنرا تغییر بدم. ولی مراحل آنرا نمیدانم.

از نظر زمانی هم وقت کافی برای آزمون و خطا را ندارم.

از اساتید کسی میتونه مراحل را بصورت تیتروار بگه

انتهای قالب اصلی :

[ATTACH=CONFIG]4177[/ATTACH]

تبدیل به این فوتر شود

[ATTACH=CONFIG]4178[/ATTACH]

پیشاپیش ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما باید یک دویژن تعریف کنید بعد درون اون دویژن سه تا دویژن تعریف کنید و استایل مخصوص بهشون بدید من یه نمونه خیلی ساده از کد براتون میذارم امیدوارم کمکتون کنه

<div style=" margin: 0 auto; width: 600; height: 150px; ">
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; background: red; "></div>
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; background: white; "></div>
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; background: green; "></div>
</div>

امیدوارم که راه حل رو فهمیده باشید

موفق باشید

تیم سئو قالبفا

سلام

برای انجام این کار شما باید ابتدا فایل اصلی .php قالب را پیدا کنید. معمولا این اسم هست :index.php که در روت قالب قرار داره

اما در قالب های جدید خصوصا اونهایی که از فرم ورک استفاده میکنند معولا این طور نیست به طور مثال تو فرم ورک وارپ تو پوشه layouts فایل template.php هستش

به هر حال بعد از پیدا کرد اون باید تو محل مناسب شروع به کد نویسی کنید و پوزیشن های جدید رو بسازید و تو سی اس اس هم استایل مورد نظرتون رو اعمال کنید.

سخن پایانی : اگر با اطالاعتتون در ایم زمینه کم و فرصت کافی رو ندارید پیشنهاد میکنم که از یکی از دوستان انجمن بخواهید براتون انجام بده.

التماس دعا در این شب قدر

سلام

برای انجام این کار شما باید ابتدا فایل اصلی .php قالب را پیدا کنید. معمولا این اسم هست :index.php که در روت قالب قرار داره

اما در قالب های جدید خصوصا اونهایی که از فرم ورک استفاده میکنند معولا این طور نیست به طور مثال تو فرم ورک وارپ تو پوشه layouts فایل template.php هستش

به هر حال بعد از پیدا کرد اون باید تو محل مناسب شروع به کد نویسی کنید و پوزیشن های جدید رو بسازید و تو سی اس اس هم استایل مورد نظرتون رو اعمال کنید.

سخن پایانی : اگر با اطالاعتتون در ایم زمینه کم و فرصت کافی رو ندارید پیشنهاد میکنم که از یکی از دوستان انجمن بخواهید براتون انجام بده.

التماس دعا در این شب قدر

ممنون از راهنمائیتون

1- اطلاعاتم کم هست

2- دوست دارم یاد بگیرم

3- کسی رو نمیشناسم کار نصفه نیمه قبول کنه

4- هزینه اش رو هم نمیدونم

دعا می کنم تمام خواسته هاتون برآورده بشه و در زندگی موفق و شاد باشید

با توجه به اطلاعات خوبی که دوستان ارائه کردند، کار رو انجام دادم

فقط مونده فاصله بین کادر ها. کادرهایی که با کدهای پست 2 رسم شده بهم چسبیده هستند. چجوری میتونم بینشون فاصله بندازم؟

از این کد استفاده کردم ولی یک خط فاصله انداخت و کلا بهم ریخت

<div class="cleared"></div>

ممنون

<body><div style=" margin: 0 auto; width: 630; height: 160px; background: blue;">
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; margin: 5px; background: red; "></div>
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; margin: 5px; background: white; "></div>
<div style=" float: right; width: 200px; height: 150px; margin: 5px; background: green; "></div>
</div></body>

می تونید از margin و padding استفاده کنید

هر کار می کنم موقعیت ها در یک ردیف قرار بگیرند و اندازه هاشون با توجه به محتوا تغییر کنه نمیشه که نمیشه

از array استفاده کردم

البته بگم که فقط از چند خط بالاتر کپی کردم و اسم موقعیت ها رو عوض کردم:dadad4:

و یک مشکل دیگه

می خوام عکس فوتر تمام عرض رو پوشش بده. مثل عکس زیر

[ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]

کدام قسمت در کدام فایل را باید دستکاری کنم؟:jan:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری