bnn62

مشکل با نصب افزونه برروی جوملا 2.5

15 پست در این موضوع

با سلام

دوستان بنده جوملا 2.5 رو ابتدا بر روی locallhost نصب کردم تمام افزونه ها و اطلاعاتی رو که می خواستم هم برروی جوملا نصب کردم سپس جوملا رو روی سرور اصلی انتقال دادم ولی حالا می خام چند تا کامپوننت و ماژول نصب کنم ولی همش پیغام خطا میده مانند : هشدار انتقال بر روی سرور با شکست روبرو شد و یا JFTP: :mkdir: خطا در پاسخ سرور

اینکارو هم از بارگذاری فایل انجام دادم هم از پوشه نصب ولی باز هم همین پیام هارو میده میشه لطفا منو کمک کنین .

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام ورود شما به انجمن را تیریک میگم

مشکل از تنظیمات فایل کانفیگ هستش

نحوه تنظیمات تو انجمن هست جستجو کنید

خطوط tmp , log را باید بر اساس هاست تنظیم کنید.

علیرضا جان یکی از دوستام ای کارو کرد ولی موفق نشد قبل از اینکه تنظیمات فایل کانفیگ رو انجام بده پیغام هشدار انتقال با شکست مواجه شد رو می داد ولی بعد از تنظیم کانفیگ پیغام دومی رو میداد

میشه بفرمائید چجوری خصوصی ارسال کنم . ؟ شماره موبایل منه یه تک بزنین براتون اس ام اس کنم 09190702818

روی اسم بنده بالای تصویر اواتار که کلیک کنید منو پیغام خصوصی را میبینید

علیرضا جان ارسال کردم اگه ممکنه یه نگاهی بهش بندازین ببینین میشه درستش کرد لطفا به من اطلاع بدید .

آقا واقعا ممنونم نمیدونم چجوری تشکر کنم اگه کاکتوس یا هر گیاه دیگه خواستی من در خدمتم آدرس سایت رو که دارین ممنون

کاربران عزیز لطفا برای تشکر از گزینه ی می پسندم که در سمت راست زیر امتیاز کاربر قرار دارد استفاده کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری