sabz

مشکل سایز در آپلود فایل ها در جوم شاپینگ

6 پست در این موضوع

با سلام

هر کدام از محصولاتم که برای دانلود میباشد و یک فایل صوتی است در جوم شاپینگ حدودا بین 60 تا 80 مگابایت و کل آنها نزدیک به 5 گیگ میباشد هاستی که خریداری کردم 6 گیگ است ولی وقتی خواستم هر کدام از محصولات رو آپلود کنم دیدم حجم مجاز برای آپلود 25 مگ برای هر فایل و 50 مگ برای کل فایلها است با پرس و جو به این نتیجه رسیدم که باید در فایل php.ini هاست این تغییر صورت گیرد که من به این قسمت دسترسی نداشتم و از مدیریت هاستم خواستم این کار رو برام انجام بده ولی آنها جواب دادند "در هاست های اشتراکی محدودیت آپلود توسط PHP محدود هست.

شما می توانید فایل ها را ازطریق FTP یا بخش File Manager سی پانل برای آپلود فایل های حجیم استفاده کنید" و حالا من چون اولین بار است با جوم شاپینگ کار میکنم و کلا اطلاعاتم هم خیلی بالا نیست میخواستم از دوستان خواهش کنم در این زمینه کمکم کنند..

خیلی متشکرم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه شما میخواید محصولات رو آپلود کنید و توی سایت برای دانلود بزارید.باید محصول یا همون فایلتون رو توی هاستتون آپلود کنید و ازش لینک دانلود مستقیم بگیرید.به توضیحات زیر دقت کنید

آموزش گرفتن لینک دانلود در Cpanel

1:برای اینکار ابتدا وارد cpanel خود شوید

2:بر روی File Manager کلیک کنید

3:حتما دقت کنین که تیکت بر روی Web Root (public_html/www) قرار گرفته باشد

4:سپس بر روی go کلیک کنید

5:سپس به محلی که میخواهید فایل را آپلود کنید بروید و از منوی بالا Uplod را انتخاب کنید

6:بعد از آپلود فایل و نمایش پیغام کامل شدن کار ما تمام شده و فقط مانده است لینک بگیریم

سه نوع دریافت لیک داریم که در اینجا 2 نوع آن را آموزش میدم

نوع 1 : برای اینکار به صورت زیر عمل میکنیم

http://sitename.com/up/aks.gif

یعنی aks.gif فایلمون هست که آپلودش کردیم و up نام پوشه ای هست که فایمون رو توش آپ کردیم و لینک دانلود فایل آپلود شده میشه لینک بالا

نوع 2 :

آدرس پوشه ای که فایل را در آن آپلود کرده ایم در نوار آدرس مرورگر خود می نویسیم

مثال : http://sitename.com/up

سپس تمام فایل هایی که در این پوشه آپود شده اند به نمایش در می آیند

بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه copy link location را انتخاب کنید

هم اکنون لینک کپی شده است و هر جا می خواهید می توانید paste کنید

موفق باشید

ویرایش شده در توسط amirparvaneh

ممنون از پاسختون فقط یه سوال اینکه من همونطور که گفتم از جوم شاپینگ برای فروشگاه استفاده میکنم ، نمیدونم این لینک ها رو چطوری در هنگام ساختن هر کدام از محصولاتم استفاده کنم ،

چون در قسمت محصولات در جوم شاپینگ یه قسمت آپلود فایل داره که من میتونستم فایلم رو آپلود کنم ولی نمیدونم لینک رو چگونه در این قسمت استفاده کنم.

اگه محصولاتتون رو برای دانلود میخواین بزارین نیازی به جوم شاپینگ ندارید میتونید از کامپوننت کا2 استفاده کنید.جوم شاپینگ برای فروشه.برای آموزش میتونید به این تاپیک برید.

موفق باشید.

ارسال شده در (ویرایش شده)

محصولات به این صورت است که ابتدا اعضا باید اونا رو خریداری کنند و سپس اجازه دانلود خواهند داشت ، و من میخوام پرداخت اونا از طریق درگاه بانک اقتصاد نوین انجام بشه که در جوم شاپینگ وجود داره و تا به حال با k2 کار نکردم خواهش میکنم یه راهی پیش پام بگذارید، ممنون

ویرایش شده در توسط sabz

1:شما بايد كامپوننت كا2 رو نصب كنيد و محصولاتتون رو توش قرار بدين.براي آموزش كامپوننت يه سرچ بنيد.

2:كامپوننت حق اشتراك يا همون rs membership رو از همين انجمن دانلود و نصب كنيد.آموزشش هم هست توي انجمن

3:بايد درگاه پرداخت آنلاين بگيريد تا مشتري براي خريد حق دانلود به بانك وصل بشه و مبلق مورد نظر رو كه شما تعيين ميكنيد به حساب شما واريز كنه.براي گرفتن درگاه بانكي بايد توي بانك مورد نظر حساب داشته باشيد.من پيشنهاد ميكنم از بانك ملت بگيريد.براي اين كار فقط به لينك زير بريد و فرم رو پر كنيد.بقيه ي كارها توسط بانك انجام ميشه و خودشون با شما تماس ميگيرند.

فرم درخواست درگاه آنلاين بان ملت

4:فرمي از طرف بانك براتون ميل ميشه بايد اونو دانلود كنيد و ازش كپي بگيريد و براشون پست كنيد.بعد چند روز شماره ترمينال و نام كاربري و رمز عبور شما رو براتون ايميل ميكنند كه اونو دانلود ميكنيد.

5:كامپوننت بانك ملت رو از لينك زير دانلود ميكنيد و رمزهايي كه بانك براتون فرستاده رو توش اعمال ميكنيد.

دانلود كامپوننت بانك ملت

4:به سايت پي سي جوملا ميريد و پلاگين فروش حق عضويت رو ميخريد

5:بعد چند روز پلاگين رو براتون ايميل ميكنن.اونو دانلود كنيد و خودشون براي فعال سازي و نصبش راهنماييتون ميكنند.

6:حالا براي محصولاتتون سطح دسترسي ايجاد ميكنيد كه فقط كساني حق اشتراك خريدند بتونن دانلود كنن.آموزش ايجاد سطح دسترسي هم توي انجمن هست.

موفق باشيد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری