ارسال شده در مرداد 92 با توجه به ارائه نسخه جدید جوملا و آپدیت آن به نسخه 2.5.14 از کاربران گرامی انجمن درخواست میشود برای جلوگیری از مشکلات امنیتی ، جوملای خود را به نسخه 2.5.14 بروزرسانی نمایند.در این نسخه یک مشکل امنیتی حاد برطرف شده است .Security Issues Fixed برای بروزرسانی میتوانید فایل بروزرسانی را از لینک زیر دانلود نمایید: http://jupload.ir/uploads/Joomla_2.5.x_to_2.5.14-Stable-Patch_Package.zip برای دانلود نسخه کامل جوملا 2.5.14 میتوانید از لینکهای زیر استفاده نمایید: دانلود جوملا فارسی 2.5 :: اخرین نسخه :: بدون اطلاعات نمونه دانلود جوملا فارسی 2.5 :: اخرین نسخه :: با اطلاعات نمونه (پیشفرض) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 مرسیییییییییی استاد عزیز فقط یه سوال چرا اپدیت های جوملا 2.5 دوتا دوتا میاد:33: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 برای اینکه ملت را سر کار بزارن. شورش را در اوردند 2 روز نیست به 2.5.13 اپدیت کردیم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با سلام ضمن تشکر من ابدیتهای جوملا را که می خوام در قسمت افزونه ها نصب کنم می گوید -1 - یک خطا رخ داده است و کپی ناموفق اگر ممکنه بفرمائید که چطوری باید آبدیت بشود آیا از طریق نصب افزونه ها و یا کپی کردن روی فایلها ؟ اگر روی اون فایلها کپی کنیم مشکلی در فایلها و کانفیگ پیش نمی آد؟ اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشوم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با سلام ضمن تشکر من ابدیتهای جوملا را که می خوام در قسمت افزونه ها نصب کنم می گوید -1 - یک خطا رخ داده است و کپی ناموفق اگر ممکنه بفرمائید که چطوری باید آبدیت بشود آیا از طریق نصب افزونه ها و یا کپی کردن روی فایلها ؟ اگر روی اون فایلها کپی کنیم مشکلی در فایلها و کانفیگ پیش نمی آد؟ اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشوم. بسته بروزرسانی رو روی فایلهاتون اکسترکت کنید بروزرسانی انجام میشه مشکلی نداره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با سلام ضمن تشکر من ابدیتهای جوملا را که می خوام در قسمت افزونه ها نصب کنم می گوید -1 - یک خطا رخ داده است و کپی ناموفق اگر ممکنه بفرمائید که چطوری باید آبدیت بشود آیا از طریق نصب افزونه ها و یا کپی کردن روی فایلها ؟ اگر روی اون فایلها کپی کنیم مشکلی در فایلها و کانفیگ پیش نمی آد؟ اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشوم. بسته بروزرسانی رو روی فایلهاتون اکسترکت کنید بروزرسانی انجام میشه مشکلی نداره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 من نحوه بروزرسانی را متوجه نشدم. لطفا دقیقتر توضیح بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 با انجام بروز رسانی برای قالب مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 من از طریق مدیریت افزونه ها قسمت نصب ، اقدام به نصب فایل بروزرسانی کردم اما با خطای زیر روبرو شدم هشدار: انتقال ناموفق فایل! JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید Unable to create destination Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 من از طریق مدیریت افزونه ها قسمت نصب ، اقدام به نصب فایل بروزرسانی کردم اما با خطای زیر روبرو شدم هشدار: انتقال ناموفق فایل! JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید Unable to create destination بسته ی بروزرسانی رو روی هاستتون آپلود کنید سپس اونجا از حالت فشرده خارج کنید تا بروزرسانی انجام بشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 نه فقط کافیه برید فایل ها را روی جوملاتون اکسترکت کنید و بعد در قسمت مدیریت افزونه ها -قسمت پایگاه داده رفته و یک بار دکمه فیکس را بزنید تا مشکلی پیش نیاد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 بسته ی بروزرسانی رو روی هاستتون آپلود کنید سپس اونجا از حالت فشرده خارج کنید تا بروزرسانی انجام بشه فایل دانلود شد و در هاست قسمت public-html آپلود شد اما اکسترکت که میشه ، فایل اکسترک شده رو پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟/ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 نیازی به پیدا کردن فایل اکسترکت شده نیست روی همون فایل های قبلی replace میشه فایل جدیدی اضافه نمیشه که شما ببینید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 برای آموزش به روز رسانی به این تاپیک برید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 خیلی از بابت اطلاع رسانی بخصوص از طریق ایمیل از شما دوستان تشکر می کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 لطف کنید بگید چه طور از جمولا برم بیرون مرسی؟عضویت لغو کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 سلام. آپدیتو انجام دادم ولی قسمت فوتر مدیریت جوملا همچنان نوشته Joomla! 2.5.11 Stable [ Ember ] 26-April-2013 14:00 GMT ورژنش هنوز اینجا نوشته 11 به 14 تبدیل نشده آیا مشکلی هست؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 کش بروز رسانی و مرورگرتون رو پاک کنید.تست کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 ای بابا همین دویروز آپدیت 45 تا سایت های مشتریای جوملا 2.5 من تموم شد دوباره از اول :j58r36j3gcr4suxymup:oom::heey::41::hoy: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 همچنان قسمت فوتر مدیریت جوملا تغییر نکرد . باید چیکار کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 مچکر واسه اطلاع رسانی نمیدونم جوملا این همه حفره رو از کجا پیدا میکنه لامصب جنگی هم حفره هارو میبنده :5: خدا قوت Share this post Link to post Share on other sites