ارسال شده در مرداد 92 ممنون از اطلاع رسانیتون مهندس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 دوستان عزیز برای تشکر گزینه ی می پسندم رو بزنید و از ایجاد پست خود داری کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 درود. دوستان فرمودند برای به*روز رسانی باید Package رو توی هاست Extract کنیم. اینجوری که تمامی تغیراتی* که توی جاهای مختلف سایت دادیم میپره؟!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) برای آموزش به روز رسانی به این تاپیک برید من طبق گفته* این دوستمون عمل کردم و از سیپنل نصب نکردم. از همین بخش افزون*ها فایل زیپ رو بارگذاری و نصب کردم. با موفقیت هم انجام شد و سایت هم هیچ مشکلی* پیدا نکرد و توی فوتر بخش مدیریت هم نوشته جوملا ۲.۵.۱۴ آیا این کافیه؟ ویرایش شده در مرداد 92 توسط Ethan Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 92 درود.دوستان فرمودند برای به*روز رسانی باید Package رو توی هاست Extract کنیم. اینجوری که تمامی تغیراتی* که توی جاهای مختلف سایت دادیم میپره؟!! خیر محتویات قبلی پاک نمی شوند.فقط فایل های بروزرسانی reaplace میشوند.شما هم میتونید فایل های بروز رسانی رو در جوملاتون extract کنید.هم میتونید از بخش نصب و حذف بسته یا فایل زیپ مورد نظر رو انتخاب و روی نصب کلیک کنید. همین!!! موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 وقتی نصب کردم این پیغام رو داد Refresh Manifest Cache failed: Extension is not currently installed. Refresh Manifest Cache failed: Extension is not currently installed. Refresh Manifest Cache failed: Extension is not currently installed. Refresh Manifest Cache failed: Extension is not currently installed. Installing file was successful. Joomla! 2.5 Content Management System Error on updating manifest cache: (type, element, folder, client) = (plugin, recaptcha, recaptcha, 0) Error on updating manifest cache: (type, element, folder, client) = (plugin, extensionupdate, extensionupdate, 0) Error on updating manifest cache: (type, element, folder, client) = (plugin, joomlaupdate, joomlaupdate, 0) Error on updating manifest cache: (type, element, folder, client) = (plugin, languagecode, languagecode, 0) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 کش بروز رسانی رو پاک کنید.دوباره فایل بروز رسانی رو نصب کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 کش بروز رسانی چیه دقیقا؟ از نسخه 2.5.14 بالاتر هم هست برای بروز رسانی نسخه های 2.5؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 شما در حال بروز رسانی بودید که نصب نشده و اروری داده که مربوط به کش میشه به قسمت نصب و حذف/بروزرسانی.برید سپس آیکن پاک کردن کش رو بزنید و دوباره اقدام به نصب آپدیت کنید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 توی نسخه 2.5.4 گزینه Gzip رو توی تنظیمات داشتم ولی بعد آپدیت دیگه پیداش نمیکنم!!! جاش عوض شده یا کلا حذف شده؟ Share this post Link to post Share on other sites