valadi

كمك فوري - مشكل با قرار دادن منوي كناري

6 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و احترام

من مي خوام منوي كناري داشته باشم مانند فايل پيوستي كه عكس و غيره قرار داد چكار كنم

[ATTACH=CONFIG]4214[/ATTACH]

ضمنا من تازه كارم كامل توضيح و راهنمايي كنيد

با تشكر

ویرایش شده در توسط valadi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز تصویر واضح نیست لطفا یه خورده واضح تر عکس بگی و توضیح بده تا مشکلتو حل کنم، اگر میشه لینک بده

می توندی از html سفارشی استفاده کنید ، یا یک منو از مدیریت منو بسازید و از مدیریت ماژول به مکان مورد نظر اختصاص بدید

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

تمامی اون ها ماژول هستند که زیر هم قرار گرفتن.ماژول جست و جو,فرم ثبت نام,جدیدترین مقاات و . . . . .یعنی همشون توی یه موقعیت قرار دارن.مثلا شما یه موقعیت دارید به نام top و یه ماژول بهش اختصاص دادین.اگه ماژول دیگه رو در همون موقعیت بزارین.زیر ماژول قبلی قرار میگیره.

موفق باشید

با تشكر از همه دوستان كه لطف كردند پاسخ دادند

دوست عزیز تصویر واضح نیست لطفا یه خورده واضح تر عکس بگی و توضیح بده تا مشکلتو حل کنم، اگر میشه لینک بده

لينك سايت اينه http://p30template.com

سمت راست منو داره

جستجو

فرم ثبت نام

و ...

تمامی اون ها ماژول هستند که زیر هم قرار گرفتن.ماژول جست و جو,فرم ثبت نام,جدیدترین مقاات و . . . . .یعنی همشون توی یه موقعیت قرار دارن.مثلا شما یه موقعیت دارید به نام top و یه ماژول بهش اختصاص دادین.اگه ماژول دیگه رو در همون موقعیت بزارین.زیر ماژول قبلی قرار میگیره.

موفق باشید

دوست عزیزمون درست میگن، فکر کنم منظور شما اینه که یه ستون به اسم موقعیت right کنار سایتتون داشته باشین که بتونید ماژول های مخلتف داخلش قرار بدین، برا انجام اینکار شما باید یه موقعیت جدید به اسم right درس کنی و همه ماژول ها رو توی اون موقعیت فرا خوانی کنی، به این ادرس برو تا ساخت موقعیت جدید رو یاد بگیری:http://forum.joomiran.com/f25/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-406/

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری