hiva_yekta

عدم نمایش برخی محتواها در مدیریت ماژول

8 پست در این موضوع

سلام

جوملا 2.5.13 استفاده میکنم برخی (نه همه)ماژول هاش که می خوام واردش بشم ی مشت چرت و پرت حروف بهم ریخته نشون میده و در همون لحظه در صفحه مدیریت ماژول کنار عنوان اونها ی علامت قفل ظاهر میشه؛ البته یهو ایینجور شد

چرا و چگونه حل کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

روی قفل کلیک کنید قفل میره بعدش مجدد وارد ماژول بشید تست کنید

در ضمن بهتره جوملاتون رو به 2.5.14 بروزرسانی کنید

الان متوجه شدم فقط ماژول هایی که از نوع html سفارشی هستند به این حالت در اومدند

[ATTACH=CONFIG]4229[/ATTACH]

البته اون قفله مهم نیست مهم الان اینه که تمام ماژولها از این نوع به این شکل دراومدند

تو مرورگر های دیگه ام همینجور بود!

خیلی لازمم.ه کمک کنید

به مدیریت پلاگینهاتون برید و پلاگینهای نوع xtd رو غیر فعال کنید مجدد تست کنید

ارسال شده در (ویرایش شده)

همه شون فعال بودند

حتی ماژول جدید از این نوع هم ایجاد میکنم همین مشکل پیش میاد البته امروز بخاطر نصب قالب جدید چند پلاگین و ماژول جدید نصب کنم احیانا مربوط به اونا نیست؟البته نمیدونم کدوما جدیدا نصب شدند امکانی وجود نداره بشه از آخرین تغییراتاعمال شده لاگ گرفت اینو بفهمم؟

تو رو خدا کمک کنید

الان دیدم لینکی ک از نوع ارسال مطلب گذاشتم وقتی روی آن کلیک میکنم باز هم منو به صفحه ای که له حالت نوشته های بهم ریخته است هدایت میکنه، چکار کنم ؟ چرا اینجوریه؟

واقعا جوملا داره دیوانه میکنه !!!!

ویرایش شده در توسط hiva_yekta

از قسمت مدیریت افزونه ها و سپس سربرگ مدیریت به قسمتی که افزونه ها نصب هستن برو بعد روی سریرگ شناسه کلیک کن تا بر اساس آخرین شناسه ها مرتب بشن

بعد به ترتیب بالاترین شناسه ها رو ببین اینایی که جدید نصب کردی هستن غیر فعال کن یکی یکی بعد اون صفحه رو رفرش کن معلوم میشه مشکل واسه کدوم بود giftgift[kkk]:nasihat::nasihat::nasihat::nasihat:

اون پلاگین هایی که جدیدا نصب کرده بودم غیر فعال کردم درست شد.... ممنون :didi:

حالا مشکل بعدی:::::::::: D:

یک لینک از نوع ارسال مطلب گذاشتم اما هر وقت روی آن کلیک میکنم مطلب یذارم و می نویسم در آخر که می خواهم ذخیره کنم پیغام میده "ذخیره سازی با خطای ذکر شده با شکست مواجه شد: شناسه مادر ناصحیح" در حالیکه مطلب را ذخیره میکنه و در لیست پربیینده ترین مطالب میاره اما وقتی روی منو مربوطه اش کلیک میکنم تو اون مطلبی را نشون نمیده !!!!!

مثلا من یک منو اصلی به نام لپ تاپ دارم زیر منو اش اسمش asus هست به همت ترتیب هم یک مجموعه مادر لپ تاپ دارم و یک زیر مجموعه asus دارم وقتی در قسمت ارسال مطلب مجموعه را Asus میزنم اون خطا را میده و در قسمت asus مطلبی ظاهر نمیشه اما در قسمت پربیننده ترین مطالب همین آخرین مطالب را میاره ممکنه مشکل از نوع منوها باشه؟؟؟ ؟

نوع منو لپ تاپ : آدرس خارجی

نوع زیر منوها : لیست مجموعه است

سوال 2: تو این قالب (قالی پیش فرض جوملا 2.5.13) بالا صفحه بالاتر از هدر یک منو کشویی هست نوشته پنل بالا می خواهم نوشته "پنل بالا" را تغییر بدهم چکار کنم؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری