robimax9

نیاز به ماژول محصولات تصادفی برای جوم شاپینگ (فروشگاه ساز باران)

20 پست در این موضوع

سلام

هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که دکمه خریدش کار کنه و کامل باشه(ترجیحا فارسی)

اگر دوستان یه ماژول نمایش محصولات تصادفی یا جدید ترین محصولات رو نمایش بده رو داره ممنون میشم معرفی کنه یا لینک دانلود بده

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
اینو امتحان کردید :

mod_zt_jshopping_scroller

کاش لینک دانلود میزاشتید

یعنی دکمه دانلود(یا ترجیحا خرید هم داره؟)

به قسمت ماژول ها برید.روی گزینه ی جدید کلیک کنید.mod_zt_jshopping_scroller نصب شده و اونجا هست.اما راجع به پیغام،اینبار از طریق نصب از پوشه اقدام کنید ببینید بازم پیغام میده؟

به قسمت ماژول ها برید.روی گزینه ی جدید کلیک کنید.mod_zt_jshopping_scroller نصب شده و اونجا هست.اما راجع به پیغام،اینبار از طریق نصب از پوشه اقدام کنید ببینید بازم پیغام میده؟

امیر جان این نصب از طریق پوشه که میگی دقیقا من بلد نیستم!*اگه نصب شه که میدونم میاد تو ماژول ها موقعیت میدی صفحه اش هم مشخص میکنی منتشر!*اینو بلدم عزیز

این افزونه در های باز رو هم میخواستم که یه متن متحرک روی یه نوار باشه بصورت افقی!*اگه بهترش هم باشه یا جدیدتر که عالی میشه

و یکی این که اون کپی رایت پایین رو چطوری میتونم بردارم؟

و یهتصویر حراج 50٪ هست اون رو میخوام تغییر بدم روی تابلوی اعلاناته تو کدوم پوشس؟چطور میشه مسیر این فایل هارو پیدا کرد؟

2:کپی رایت توی قالب هست.فایلindex.php رو باز کنید و footer رو سرچ کنید.کپی رایت مشخصه میتونید تغییرش بدید.

3:تخفیف یه عکس png هست که در پوشه ی images قالب وجو داره.میتونید تصویر دیگه ی png رو باهاش جایگزین کنید

برای سوال اول هم تاپیک بزنیدزودتر به جواب میرسید

[ATTACH=CONFIG]4241[/ATTACH]

فایلو من داخل یه پوشه گذاشتم بنام 1 در درایو c

افزونه هم به این نام هستmod_zt_jshopping_scroller.zip

ولی باز این پیغامو میده

پوشه رو آنزیپ هم میکنم باز همون پیغامو میده

پوشه رو آنزیپ کنید و مسیر پوشه رو وارد کنید مثلا نام پوشه سایت ghasedak هست و در روت درایو c قرار داره.مسیر بسته میشه C:\ghasedak

پوشه رو آنزیپ کنید و مسیر پوشه رو وارد کنید مثلا نام پوشه سایت ghasedak هست و در روت درایو c قرار داره.مسیر بسته میشه C:\ghasedak

امیرجان هر کاری کردم میگه لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد مشخص نمایید

آنزیپم کردم اما نشد! میدونم کار خودم ایراد داره و مشکل از فرمایش شما نیست عزیز،اما چه کنم

در زمان نصب این پیغامو میده

[ATTACH=CONFIG]4237[/ATTACH]

در یه پست گفته بودید این پیغامو میده.در این صورت ماژول براتون نصب شده.فقط کافیه کاریو که در پاسخ بهتون گفتم انجام بدید.انجام دادید؟

میخواستم برات درست کنم اما سرعت لود سایتت خیلی پایینه.اصلا باز نمیکنه

میخواستم برات درست کنم اما سرعت لود سایتت خیلی پایینه.اصلا باز نمیکنه

خب چیکارش کنم؟

هاستش که مربوط به همین آقای طالبی هست farsiwebhost.com

سایتم که چیزی روش نصب نشده چه کنم؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری