dibawebhost

راهنمایی کنید لطفا(تازه واردم:128fs318181:)

4 پست در این موضوع

سلام دوستان عزیز

بنده تازه با جوملا آشنا شدم (ولی وردپرس و Html تقریبا فول هست)

حالا یکسری تغییرات میخوام داخل یک قالب جوملا بدم ولی انگار کد نویسی قالب جوملا خیلی با وردپرس و htmlفرق داره

این آدرس سایت مورد نظر هست

Joomla Entertainment template - JA Smashboard

یکی اینکه میخوام برای عکس لوگوی که نصفش رفته زیر اسلایدر یک آی دی جدید باز کنم و یک موقعیتجدید بهش بدم یعنی ببرم بالای صفحه ولی انگار class لوگو رو داخل یک Id دیگه گذاشتن که با بالا بردن عکس به وسیله یCss قالب یکم بهم میریزه! ولی چون مثلhtmlنیست قالبش هرچی گشتم جایی رو پیدا نکردم که آی دی مورد نظرمو بذارم کجا بذارم؟

و مشکل بعدی اینه که در منو سمت راست میخوام بروی فروم که کلیک میشه مستقیم لینک بشه به فروم سایت ولی از داخل پنل مدیریت هرکار کردم نشد و به این صورت شده که فروم در یک پاپ آپ باز میشه و صفحه اصلی هم به404 میره!

ببخشید اگه خیلی طولانی شد! نیاز فوری به راهنمایی شما عزیزان دارمgift

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما مستقیما نمیتونی یک id جدید برای موقعیت تعریف کنی!

باید تمام فایل های css قالب رو چک کنی تا بتونی اون id های تعریف شده رو تغییر بدی

1- برای بالا بردن موقعیت باید فایل های متصل درستکاری بشن (چه کاری از طریق tp=1/? می تونید موقعیت ها رو مشاهده و بهترین موقعیت رو انتخاب کنبد )

شما مستقیما نمیتونی یک id جدید برای موقعیت تعریف کنی!

باید تمام فایل های css قالب رو چک کنی تا بتونی اون id های تعریف شده رو تغییر بدی

تشکر از پاسخ شما

ولی من فایل استالشو بررسی کردم تا یه حدی میشه مثلا بهش margin-bottomداد ون لوگو داخل آی دی آیکون های شبکه اجتماعی هست و مطابق اونا جا به جا میشه میخوام لوگو رو تو یک آی دی جدید بذارم تا استایل دلخواهمو بدم راه حل شما چی هست؟

- برای بالا بردن موقعیت باید فایل های متصل درستکاری بشن (چه کاری از طریق tp=1/? می تونید موقعیت ها رو مشاهده و بهترین موقعیت رو انتخاب کنبد )

همچنین تشکر از پاسخ شما دوست عزیز

ولی منظورتون رو کامل متوجه نشدم پوشه ای در قالب به نامtpوجود دارد پیشنهاد شما چی هست؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری