aynalserat

ویرایش فلش پلیر فایل

4 پست در این موضوع

سلام من یک پخش کننده صوتی زیبایی پیدا کردم می خوام که نسخه رایگانش آرم سازنده داره و نسخه تجاریش نداره می خواستم مارک سازنده رو از نسخه رایگان بردارم چطور و با چه نرم افزاری می شه این کار رو انجام داد ؟ که یک فلش رو ویرایش و دوباره ذخیره کرد ؟ من با چند برنامه تست کردم و تونستم ویرایش کنم ولی نتونستم دوباره ذخیره کنم هرکی بلده راهنمایی کنه ؟ :33::33::33::33:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

در یاهو پاسخ داده شد،برای اطلاع سایر دوستان مطالب رو تکرار می کنم.

اگر از افزونه استفاده می کنید و کد کپی رایت در خود فلش ایجاد شده است خودتون رو خسته نکنید نسخه تجاری رو تهیه کنید.

در مورد فایل های فلش :

هیچ برنامه ای برای Exteract کردن فایل های swf. و سپس ویرایش کردن لایه ها و گرفتن خروجی وجود نداره.

80 تا 90 درصد برنامه های موجود به صورت ناقص لایه های فلش رو باز می کنند ، برخی برنامه ها لایه ها رو به صورت کامل باز می کنند اما امکان خروجی به شما نمی دهند و شما برای استفاده باید لایه های مورد نظر رو در پروژه جدید فلش قرار بدید و خروجی بگیرید برنامه هایی مثل Adobe و Swish.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری