mrs.salari

چرا منوی پیش فرض تغییر نمیکنه ؟؟؟

6 پست در این موضوع

با سلام سایت من دوزبانه است منوی پیش فرض اون home هست که نه غیر قابل انتشاره و نه قابل حذفه تا من بتونم دوتا منوی خانه و home بسازم و به هر کدوم از زبانها اختصاص بدم و هرکاری ام میکنم اون منوی پیش فرض رو نمیشه واسه دوتازبان تعریف کرد امکانش هست راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما اول دو تا منوی دیگه بساز برای فارسی و انگلیسی

بعد صفحه home برای هر دو تعریف کن بعد از اون برای اونها زبان تعریف کن یکی رو فارسی و دیگری انگلیسی

اون منوی home که الان داری و دست نزن اون باید بمونه

اینکار رو انجام دادم خب اینطوری دوتا منوی home توی حالت انگلیسی دارم و در حالت فارسی هم یه خانه و یه home !! و این اصلا قشنگ نیست :auau::33::37: راه دیگه هست که امتحان کنم ؟

داری اشتباه میکنی

اگه از منو ماژول نسازی که چیزی و نمایش نمیده

در ضمن اون منوی اصلی زبانش روی همه باشه

توی انجمن یه آموزش برای دو زبانه کردن هست کامله یه بار با اون مراحلت و چک کن

ارسال شده در (ویرایش شده)

اتفاقا طبق همون آموزش سایتم رو دوزبانه کردم اما مشکلم فقط با همین منو هست که هرکاری کردم فایده نداشته، ممنون از اینکه به پستم سر زدین ، این کاری گه گفتین رو انجام دادم اما بازم بی فایده است باز دوباره home رو نشون میده

ویرایش شده در توسط mrs.salari

کسی نظری نداره ؟ راه حل دیگه ای داره که این منو درست بشه یا نه ؟؟؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری