niloo13

تعیین سطوح دسترسی برای گروههای مختلف

12 پست در این موضوع

سلام دوستان

در سایتم 2 تا کاربر دارم که یکی در گروه مدیر ارشد و دیگری در گروه مدیر.

یک فرم در سایت با استفاده از RSForm ایجاد کرده ام .

چه جوری می تونم به کاربر مدیر دسترسی بدهم که بتونه ارسال های انجام شده برای این فرم را تماشا کند ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما میتونید ماژول نمایش ارسالهای فرم را نصب کنید .در تنظیمات ماژول میتونید مشخص کنید ارسالهای کدام فرم در سایت نمایش داده بشه

همچنین در تنظیماتش تعیین کنید دسترسی فقط برای یک گروه خاص که مد نظر شماست باشه

اون گروه خاص رو میتونید در قسمت مدیریت گروهای کاربری در جوملا درست کنید و فقط همون مدیر مورد نظر خودتون را در اون گروه قرار بدید

شما میتونید ماژول نمایش ارسالهای فرم را نصب کنید .در تنظیمات ماژول میتونید مشخص کنید ارسالهای کدام فرم در سایت نمایش داده بشه

همچنین در تنظیماتش تعیین کنید دسترسی فقط برای یک گروه خاص که مد نظر شماست باشه

اون گروه خاص رو میتونید در قسمت مدیریت گروهای کاربری در جوملا درست کنید و فقط همون مدیر مورد نظر خودتون را در اون گروه قرار بدید

ممنون از راهنماییتون... فقط میشه نام ماژول را بگید تا پیدا کنم .

ماژول mod_rsform داخل انجمن هم هست

من این ماژول دارم و فرمم ساختم . اگر به سوال من دقت کرده باشید من می خوام ارسال های یک فرم به یکی از مدیران سایت نمایش بدم .

فک می کنم منظور @tarantino یه چیز دیگه بوده!!!!

من این ماژول دارم و فرمم ساختم . اگر به سوال من دقت کرده باشید من می خوام ارسال های یک فرم به یکی از مدیران سایت نمایش بدم .

فک می کنم منظور @tarantino یه چیز دیگه بوده!!!!

منظورشون همون ماژول هست شما اون ماژول رو نصب کنید و فقط به اون مدیرتون دسترسی بدید تا بتونه ارسالها رو ببینه

منظورشون همون ماژول هست شما اون ماژول رو نصب کنید و فقط به اون مدیرتون دسترسی بدید تا بتونه ارسالها رو ببینه

خوب مشکل اینجاست که نمی دونم چه جوری به مدیر دسترسی بدم.

من فرم که ساختم فقط یه گزینه "اضافه کردن به منو بخش مدیریت " داره که اونو که می زنم فقط مدیر ارشد می تونه ببینه ، مدیر نمی تونه .

ممنون می شم راهنماییم کنید که چه جوری دسترسی بدم.!!!

برای دسترسی دادن به صورت کامل و جزء به جزء باید از افزونه هایی در این زمینه استفاده کنی

پیشنهاد من ACL Manager هست

خواستی پ.خ بده هم بهت توضیح بدم و هم برات بفرستم

موفق باشید

خوب مشکل اینجاست که نمی دونم چه جوری به مدیر دسترسی بدم.

من فرم که ساختم فقط یه گزینه "اضافه کردن به منو بخش مدیریت " داره که اونو که می زنم فقط مدیر ارشد می تونه ببینه ، مدیر نمی تونه .

ممنون می شم راهنماییم کنید که چه جوری دسترسی بدم.!!!

شما یک گروه کاربری ایجاد کنید و مدیرتون رو در اون گروه قرار بدید سپس ماژولتون رو در سایت با انتخاب فرم مورد نظر منتشر و دسترسی ماژول رو روی گروه کاربری که ایجاد کردید قرار بدید

برای دسترسی دادن به صورت کامل و جزء به جزء باید از افزونه هایی در این زمینه استفاده کنی

پیشنهاد من ACL Manager هست

خواستی پ.خ بده هم بهت توضیح بدم و هم برات بفرستم

موفق باشید

سلام ، ممنون می شم همینجا لینک بدبد تا دوستان دیگه هم استفاده کنند.

شما یک گروه کاربری ایجاد کنید و مدیرتون رو در اون گروه قرار بدید سپس ماژولتون رو در سایت با انتخاب فرم مورد نظر منتشر و دسترسی ماژول رو روی گروه کاربری که ایجاد کردید قرار بدید

ببخشید، من می خوام در قسمت مدیریت سایتم(جوملا) این امکان را برای یکی از مدیرها مشخص کنم که در منو کامپوننت ها امکان دیدن ارسال های یکی از فرم ها را داشته باشه!!!! می خوام که این مدیر فقط امکان ارسال مطلب و دیدن ارسال های فرم ها را داشته باشه.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری