23 پست در این موضوع

من یه مشکلی دارم هر افزونه ای که میخام تو سایتم نصب کنم این ارور و میده میشه راهنماییم کنید؟؟

JTableMenu: :_getNode Failed -

ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی

نصب افزونه: DB function reports no errors

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
مسیر پوشه ها tmp,log را در فایل configuration.php بررسی بفرمائید

ممنون از تو دایرکت ادمین؟ میشه مسیر شا بهم بگید؟.

تو همون root هاستتون ( من دایرکت ادمین کار نکردم)

از طریق مدیریت فایل (file manager) بروید به روت هاستتون همونجا می بینیندش

تو همون root هاستتون ( من دایرکت ادمین کار نکردم)

از طریق مدیریت فایل (file manager) بروید به روت هاستتون همونجا می بینیندش

این مسیر فایلها تو کانفیگ

public $log_path = '/home/safoora/domains/safoora.ir/public_html/logs';

public $tmp_path = '/home/safoora/domains/safoora.ir/public_html/tmp';

و اینم مسیر نصب توی ادمین

/home/safoora/domains/safoora.ir/public_html/tmp

؟؟؟

این تاپیک برید و کارهای گفته شده رو قدم به قدم انجام بدید ببینید برای شما چه نتیجه ای میده

اشکال در اضافه کردن منو

رفتم:oom:

این کد رو ریختم کلا سایت دیگه بالا نمیاد

INSERT INTO `MyJoomlaDatabase`.`brs9d_menu` (`id` ,`menutype` ,`title` ,`alias` ,`note` ,`path` ,`link` ,`type` ,`published` ,`parent_id` ,`level` ,`component_id` ,`ordering` ,`checked_out` ,`checked_out_time` ,`browserNav` ,`access` ,`img` ,`template_style_id` ,`params` ,`lft` ,`rgt` ,`home` ,`language` ,`client_id` ) VALUES ( ’1′, ”, ‘Menu_Item_Root’, ‘root’, ”, ”, ”, ”, ’1′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0000-00-00 00:00:00′, ’0′, ’0′, ”, ’0′, ”, ’0′, ’0′, ’0′, ‘*’, ’0′)

رفتم:oom:

این کد رو ریختم کلا سایت دیگه بالا نمیاد

INSERT INTO `MyJoomlaDatabase`.`brs9d_menu` (`id` ,`menutype` ,`title` ,`alias` ,`note` ,`path` ,`link` ,`type` ,`published` ,`parent_id` ,`level` ,`component_id` ,`ordering` ,`checked_out` ,`checked_out_time` ,`browserNav` ,`access` ,`img` ,`template_style_id` ,`params` ,`lft` ,`rgt` ,`home` ,`language` ,`client_id` ) VALUES ( ’1′, ”, ‘Menu_Item_Root’, ‘root’, ”, ”, ”, ”, ’1′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0′, ’0000-00-00 00:00:00′, ’0′, ’0′, ”, ’0′, ”, ’0′, ’0′, ’0′, ‘*’, ’0′)

مشکل از اون کد نیست سایت شما ارور زیر رو میده

Database connection error (2): Could not connect to MySQL

اگر به تنظیمات فایل کانفیگتون دست نزده باشید احتمالا مشکل قطعی از سمت سرورتون هست رفع میشه

مشکل از اون کد نیست سایت شما ارور زیر رو میده

Database connection error (2): Could not connect to MySQL

اگر به تنظیمات فایل کانفیگتون دست نزده باشید احتمالا مشکل قطعی از سمت سرورتون هست رفع میشه

نه از سرور نیس چون سایتای دیگه اون سرور بالا میاد.

باران

فایل کانفیگتون رو چک کنید رمز و مشخصات دیتابیستون درست باشه

یه چک هم بکنید ببینید وارد phpmyadmin میتونید بشید یا خیر

این خطا یا از سرور میتونه باشه و یا اشتباه بودن مشخصات دیتابیس در فایل کانفیگ

فایل کانفیگتون رو چک کنید رمز و مشخصات دیتابیستون درست باشه

یه چک هم بکنید ببینید وارد phpmyadmin میتونید بشید یا خیر

این خطا یا از سرور میتونه باشه و یا اشتباه بودن مشخصات دیتابیس در فایل کانفیگ

وارد phpmyadmin میتونم بشم

پسورد دیتا بیس و عوض کردم میشه بخاطر اون باشه؟

خب حتما به همون خاطر هست

کجا پسورد رو عوض کردید؟ باید داخل فایل کانفیگتون پسورد و دیتابیس و نام کاربری دیتابیس دقیق و درست باشن

خب حتما به همون خاطر هست

کجا پسورد رو عوض کردید؟ باید داخل فایل کانفیگتون پسورد و دیتابیس و نام کاربری دیتابیس دقیق و درست باشن

از خود phpmyadmin عوض کردم

الان فایل کانفیگ و باید تغییر بدم؟؟

میشه مسیرشا بهم بگید؟؟؟

توی فایل کانفیگ خط زیر مربوط به پسورد هست پسوردتون رو چک کنید

public $password = 'password'; 

ممنون انجام دادم اما هنوز واسه نصب کامپوننت و پلاگین این ارور و میده اما قالبها و ماژولها براحتی نصب میشن

شما همون کاری که آقا صابر تو پست 7 گفته انجام بده منتها یه مرحله دیگه داره

اونهم اینه که بعد از اون کوئری باید بروید به مدیرت منوه و منوهاتون را انتخاب کنید و گزینه rebuild - دوباره ساختن- را بزنید

ضمن اینکه در phpmyadmin کنترل کنید که همه جداولتون روی utf8_general_ci باشه

phpmyadmin رو باز کنید، وارد دیتابیس خودتون بشید، به تب SQL برید، کوئری زیر رو داخلش کپی کنید و دکمه ی Go رو بزنید

DATABASE_NAME رو تغییر بدید به نام دیتابیس خودتون

j16_menu در این مورد، j16_ رو با پیشوند جداول خودتون عوض کنید یعنی میشه : my-prefix_menu

INSERT INTO `DATABASE_NAME`.`j16_menu` (`id` ,`menutype` ,`title` ,`alias` ,`note` ,`path` ,`link` ,`type` ,`published` ,`parent_id` ,`level` ,`component_id` ,`ordering` ,`checked_out` ,`checked_out_time` ,`browserNav` ,`access` ,`img` ,`template_style_id` ,`params` ,`lft` ,`rgt` ,`home` ,`language` ,`client_id` ) VALUES ( '1', '', 'Menu_Item_Root', 'root', '', '', '', '', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0000-00-00 00:00:00', '0', '0', '', '0', '', '0', '0', '0', '*', '0')

بعد وارد مدیریت جوملا بشید، برید به مدیریت منو، تمام منوها رو انتخاب کنید و دکمه ی Rebuild (توی ترجمه فکر کنم شده باشه بررسی آیکونش زرده هر چی هست) رو از نوار ابزار بالا کلیک کنید.

phpmyadmin رو باز کنید، وارد دیتابیس خودتون بشید، به تب SQL برید، کوئری زیر رو داخلش کپی کنید و دکمه ی Go رو بزنید

DATABASE_NAME رو تغییر بدید به نام دیتابیس خودتون

j16_menu در این مورد، j16_ رو با پیشوند جداول خودتون عوض کنید یعنی میشه : my-prefix_menu

INSERT INTO `DATABASE_NAME`.`j16_menu` (`id` ,`menutype` ,`title` ,`alias` ,`note` ,`path` ,`link` ,`type` ,`published` ,`parent_id` ,`level` ,`component_id` ,`ordering` ,`checked_out` ,`checked_out_time` ,`browserNav` ,`access` ,`img` ,`template_style_id` ,`params` ,`lft` ,`rgt` ,`home` ,`language` ,`client_id` ) VALUES ( '1', '', 'Menu_Item_Root', 'root', '', '', '', '', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0000-00-00 00:00:00', '0', '0', '', '0', '', '0', '0', '0', '*', '0')

بعد وارد مدیریت جوملا بشید، برید به مدیریت منو، تمام منوها رو انتخاب کنید و دکمه ی Rebuild (توی ترجمه فکر کنم شده باشه بررسی آیکونش زرده هر چی هست) رو از نوار ابزار بالا کلیک کنید.

انجام دادم ممنون ارورش عوض شد

شما همون کاری که آقا صابر تو پست 7 گفته انجام بده منتها یه مرحله دیگه داره

اونهم اینه که بعد از اون کوئری باید بروید به مدیرت منوه و منوهاتون را انتخاب کنید و گزینه rebuild - دوباره ساختن- را بزنید

ضمن اینکه در phpmyadmin کنترل کنید که همه جداولتون روی utf8_general_ci باشه

نگاه کردم همه روی utf8_general_ci غیر از:

brs9d_widgetkit_widget latin1_swedish_ci

اول سعی کنید از طریق آپلود فولدر کامپوننت یا ماژولی که میخواین نصب کنین در پوشه ی temp مسیر دهی از فیلد دوم برای نصب، مشکلتون رو موقتی حل کنید

دوم به منوی تعمیر و نگهداری سایت برید، و تمام جداول دیتابیس رو انتخاب کنید و گزینه ی repair رو بزنید.

سوم اگر پیش فرض جداول شما رو jos فرض کنم، به phpmyadmin و دیتابیس خودتون برید و دنبال جدول jos_asset بگردید. جدول رو brows کنید و دنبال اسم کامپوننت یا ماژولی که چند بار قصد داشتید الان نصبش کنید بگردید. اگر ردپایی ازش پیدا کردید، حذفش کنید

و در آخر شماره 2 (تعمیر و نگهداری و ریپیر تمام جداول رو ) تکرار کنید

لطفا قبل از تمام این کارها یک فول بکاپ از دیتابیستون بگیرید که اگر اشتباها چیز دیگه ای حذف شد یا تغییری داده شد، به مشکل بر نخورید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری