online-managers

مشکل در کومنتو

16 پست در این موضوع

من این کومنتو رو نصبش کردم

یک مشکلی هست

ماژولش راست چین نیست

البته از سایت خودش گرفتم

http://www.online-managers.com/template-2/lorem-ipsum-3/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8/179-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%86%DA%AF%D9%87.html

تنظیمات cronjob هم که جواب نمیده طبق این لینک

http://stackideas.com/docs/komento/cronjobs/setting-up-cronjobs-in-cpanel

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این ارور

/usr/local/cpanel/bin/jailshell: -c: line 0: unexpected EOF while looking for matching `"'

/usr/local/cpanel/bin/jailshell: -c: line 1: syntax error: unexpected end of file

مال من نسخه پرو و 1.6 هست

برای اینکه ماژول رو راست چین کنه کدوم فایل ها رو از مال شما جایگزین کنم؟

متشکر

جهت استفاده از قالب پس از استخراج فایل ها پوشه arasdesign را در مسیر root/componenets/com_komento/themes کپی کنید و سپس به قسمت مدیریت سایت بروید و پس از انتخاب کامپوننت کومنتو گزینه یکپارچه سازی > مقالات جوملا > طرح بندی را انتخاب کنید و مقدار زمینه یا تم را به arasdesign تغییر دهید .

کرون جابز رو اگر تنظیم هم نکنین به درستی کار خواهد کرد ، مشکل از سرورتون هست که نمی تونه کرون جابز اعمال بشه

حل شد

فقط مشکل راست چین شدن ماژول مونده

میشه آدرس سایتتون رو بدین نگاه کنم ؟ من که به شما گفتم از سایت من دانلود کنید نسخه راست چین موجود هست

از قسمت مدیریت جوملا به کامپوننت کومنتو برین و در صفحه اصلی مدیریت کومنتو روی یکپارچه سازی ها کلیک کنید و بعد مقالات جوملا یا هر کامپوننتی که از اون در سایت استفاده کردین کلیک کنید و در همون تب کارهای اصلی یه بخش هست با عنوان مدیریت ، هر گروه کاری که می خواهید نظراتشون مدیریت بشه و بعد تایید نظراتشون نمایش داده بشه انتخاب کنید و بر عکس

مرسی

فقط یک سوال دیگه دارم

آر اس اس یا خوراک نظرات نه مطالب تو این کامپوننت آدرسش چیه؟ پیداش نکردم

دوست عزیز من خوشحال میشم شمارو راهنمایی کنم شما صد تا سوال بپرس تا جایی که بتونیم راهنمایی می کنیم

آدرس RSS نظرات هر پست رو می تونید از طریق دکمه موجود در فرم نظرات بردارین

do.php?imgf=joomlaforum.ir_13769919001.png

مرسی

چون پست ها زیاده باید از یک آر اس اسی استفاده کرد که تمام نظرات تو یک آدرس باشه

تو کی دو ماژول این امکان بود ولی فک کنم تو کومنتو نشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری