aliwebara

کامپوننت وبلگ دهی

4 پست در این موضوع

من دنبال یک کامپوننت میگردم که روی جوملا 2.5 نصب بشود و به هر کاربر سایت من یک صفحه بدهد که مطلالب خود را در ان قرار دهد قابلیت نمایش برای تمام بازدید کنندگان سایت باشد در واقع میخواهم یک بلگ به نام خودش داشته باشد اگر به الفا پوینت وصل شود که خیلی بهتر است

می دونم سیستم های بلاگ هست ولی میخواهم با یوزر پسورد سایت جوملا به این بخش دسترسی داشته باشد در واقع کاربران سایت 1000 نفر بیشتر نیستن ولی نوشته های انها در یک گرایش خواصی هست

مهم برام لینک اختصاصی برای هر کاربر است

فقط اساتید سریعا مشکل منو بررسی کنن اصلا کاری میشود کرد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منظورتون اینه که برای مدیریت وبلاگ و قرار دادن مطالب وارد بخش مدیریت جوملا بشن؟

من دنبال یک کامپوننت میگردم که روی جوملا 2.5 نصب بشود و به هر کاربر سایت من یک صفحه بدهد که مطلالب خود را در ان قرار دهد قابلیت نمایش برای تمام بازدید کنندگان سایت باشد در واقع میخواهم یک بلگ به نام خودش داشته باشد اگر به الفا پوینت وصل شود که خیلی بهتر است

می دونم سیستم های بلاگ هست ولی میخواهم با یوزر پسورد سایت جوملا به این بخش دسترسی داشته باشد در واقع کاربران سایت 1000 نفر بیشتر نیستن ولی نوشته های انها در یک گرایش خواصی هست

مهم برام لینک اختصاصی برای هر کاربر است

فقط اساتید سریعا مشکل منو بررسی کنن اصلا کاری میشود کرد

این تاپیک رو سر بزنید

(ويژه) آموزش وبلاگ دهي به كاربران بدون استفاده از افزونه هاي جانبي در جوملا 2.5

اقا اینو میدنم

من میخوام هر کاربر من یک صفحه اختصاصی داشته باشد مثلا ali.e-webara.com

ودر این صفحه مقالات خود را بنویسد

مثل سایت بلگفا هر کسی یک صفحه دارد و در ان مقاله میزارد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری