mrs.salari

صفحع سفید بجای نمایش سایت

13 پست در این موضوع

دوستان سایتم نشون داده نمیشه فقط صفحه سفید نشون میده البته توی انجمن سرچ کردم اما راه حل های ارائه شده مربوط به مشکل من نبوده ، قبل از این سایت کلا ارور میداد ( خرابی یکی از فایلهای قالب ) و حالا که مشکل قالب رفع شده سایت بالا نمیاد !!! خواهش میکنم لطفا راهنمایی کنید سه روزه گرفتار این قالب و فایلای مشکل دارش هستم خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه :14:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگر وارد مدیریت میتونید بشید برید و از تنظیمات کلی و سربرگ سرور گزارش خطا رو حداکثر قرار بدید تا علت معلوم بشه

این پیغام در انتهای url اضافه میشه : index.php?option=com_config/ خب مشکل از کجاست ؟

این پیغام در انتهای url اضافه میشه : index.php?option=com_config/ خب مشکل از کجاست ؟

این آدرس پیکربندی شماست اون مشکلی نداره شما گزارش خطا رو حداکثر بذارید بعد سایتتون رو باز کنید ببینید چه خطایی میده

این آدرس پیکربندی شماست اون مشکلی نداره شما گزارش خطا رو حداکثر بذارید بعد سایتتون رو باز کنید ببینید چه خطایی میده

با سلام دوباره زمانی که گزارش خطا رو روی حداکثر میذارم اصلا اجازه ذخیره تغییرات رو نمیده حتی همین تغیر گزارش خطا رو !! وقتی میخوام ذخیرش کنم میره به همین url !!! مشکل چیه ؟

با سلام دوباره زمانی که گزارش خطا رو روی حداکثر میذارم اصلا اجازه ذخیره تغییرات رو نمیده حتی همین تغیر گزارش خطا رو !! وقتی میخوام ذخیرش کنم میره به همین url !!! مشکل چیه ؟

شما سطح دسترسی فایل کانفیگتون رو چک کنید اون رو افزایش بدید سپس برید و گزارش خطا رو افزایش بدید

توی هاست این کارو انجام بدم ؟ ( افزایش سطح دسترسی فایل کانفیگ ؟ )

بله باید برید هاستتون و از اونجا افزایش بدید مقابل هر فایل و پوشه عددی هست نگاه کنید متوجه میشید

دسترسی فایل کانفیگ رو از 644 به 777 افزایش دادم اما فایده نداره بازم اجازه تغییر افزایش گزارش خطا رو ندارم !!!! براتون امکان داره خودتون بررسی کنید ؟ اطلاعات رو پ . خ کنم ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری