behzadbusiness

حذف بررسی عضویت در هنگام ویرایش آیتم کی 2

6 پست در این موضوع

سلام

چطور میشه زمانی که روی ویرایش یا اضافه کردن یک آیتم کی 2 کلیک می کنیم بدون بررسی عضویت فرم ظاهر بشه؟ الان اینجا اگر نگاه کنید : www.afghanbonga.com وقتی روی insert ad که میزنید اول از شما نام کاربری و رمز عبور میخواد بعد اجازه اضافه کردن یک آیتم به کی 2 را میده من میخوام بدون لاگین کردن این اجازه را بده

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بله می دونم اینطور هست ، ولی منم میخوام بدونم چطور میشه این حالت را از بین برد؟

من فایل itemform.php رو چک کردم ولی اونجا دستوری جهت بررسی سطح دسترسی فردی که روی ایجاد آیتم کلیک کرده نیست ، از کجا این مسئله را جوملا یا کی 2 چک میکنه؟:13::hooom::image177:

برای تغییرات مورد نظر خودتون باید با ساختار کامپوننت آشنا باشید

منوی مورد اشاره شما یک view داره که باید بررسی کنید ببینید از چه متدهایی در کدام controller استفاده میکنه

من فایل قسمتی که چک میکنه رو پیدا کردم و تونستم جلوی ریدایرکت شدن به قسمتی صفحه لاگین رو بگیرم و حالا مستقیماً میره واسه اضافه کردن آیتم ولی حالا ارور 403 میده که میگه مجاز نیستم این کار را انجام بدم ، جناب طالبی من به شدت به این مورد نیاز دارم که بتونم آگهی رو از طریق یک فرم بدون نیاز به لاگین کردن و برای سیستم کی 2 ثبت کنم ، حاضر هستم هزینه هم برای انجام این مورد بپردازم چون حتی توی سایت کی 2 هم زدم جوابی ندادن به من :

http://getk2.org/community/New-to-K2-Ask-here-first/181238-Disabling-Login-for-adding-item

http://getk2.org/community/New-to-K2-Ask-here-first/165873-Guests-to-add-items---possible

و دیگه واقعاً کلافه و خسته شدم ، لطفاً اگر میشه به من کمک کنید بازهم میگم خودتون یا از دوستان اگر کسی میتونه انجام بده بگه من هزینه هم میپردازم:oom:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری