najme

باز شدن کلیه تصاویر فروشگاه به صورتی که لودشون قابل دیدن باشه

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

من میخوام کلیه تصاویر داخل فروشگاهم به صورتی لود بشن که لودشدنشون قابل دیدن باشه و علامت بسته شدن(×) هم داشته باشه پس از لود

یعنی هرچه تصویر داخل فروشگاه هستش این طوری باز شن

و دوم اینکه من یه منو آکاردئونی نصب کردم ولی این منو باعث شده اسلاید شو از کار بیفته و فقط تصویر اولو نمایش میده

میشه راهنمایی کیند چکارش کنم+ اینکه پلاگین رفع تداخل جی کوئری رو هم نصب کردم بازم اسلاید شو کار نمیکنه...

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باسللام

فروشگاهتون چی هست؟ لطفا بگید تا پلاگین افکت دهنده ی متناسب اون رو بهتون پیشنهاد بدیم

---مورد دوم بخاطر تداخل کدهای کتابخانه ای اونهاست.میبایست تست کنید اونهایی که تداخل ندارند رو انتخاب کنید موفق باشید و سربلند

باسللام

فروشگاهتون چی هست؟ لطفا بگید تا پلاگین افکت دهنده ی متناسب اون رو بهتون پیشنهاد بدیم

---مورد دوم بخاطر تداخل کدهای کتابخانه ای اونهاست.میبایست تست کنید اونهایی که تداخل ندارند رو انتخاب کنید موفق باشید و سربلند

ممنون از پاسختون

فروشگاهم جوم شاپ هستش

در مورد دوم والا من منوی آکاردئونی که نصب میکنم مشکل داره با اسلاید شو....

شاید 10 تا از این منو نصب کردمو تست کردم همشون همین مشکلو داشتند و اینکه یکی از این منو ها قابلیت غیر فعال کردن جی کوئری رو داشت ولی غیر فعال کردن اون قسمتش باعث میشه زیر منوهای منو نمایش داده نشن که عملا نمایش ندادن ریر منو ها کاربردی نداره

باسلام

اول

Image effects - Joomla! Extensions Directory

اسم منو و ماژولتون که به مشکل خورده چی هست!؟

افزونه ای که مربوط به رفع این تداخل هاست وجود داره اما عملا میشه گفت که کاری بخصوصی انجام نمیده و نمیتونه این تداخل کوئری ها رو حل کنه!

پیشنهاد میکنم دنبال حل و رفع سورسی این ماژولها نباشید!

بهترین کار اینه که ماژولهای مختلف رو تست کنید. و اونی که با هم تداخل ندارن استفاده کنید. نمیشه همه شون مشکل داشته باشن.الان ببنید کدومش مشکل ایجاد کرده اونی که مشکل داره رو استفاده نکنین.

موفق باشید وس ربنلد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری