parsaei

ثبت نام کاربران در سایت

4 پست در این موضوع

سلام، من سایتی دارم که با جوملا طراحی شده است. مشکلی که دارم اینه که کاربران زیادی که معلوم نیست کی هستند و ایمیل آنها خارجی و اغلب با پسوند ru که مربوط به روسیه می شود عضو شده اند در صورتیکه سایت فارسی است و هنوز مطلبی هم قرار نداده ام.

حال می خواستم بنده را راهنمایی نمائید که چطور می توانم جلوی ثبت نام های بیهوده را بگیرم و یا از نظر امنیتی خیالم راحت باشد.

مورد بعدی اینکه می خواهم وقتی کسی ثبت نام کرد سیستم اتوماتیک در زمان های مشخصی پس از فعال شدن اکانت وی ایمیل های تبلیغاتی کسب و کار من رو براش ایمیل کنه به صورت کاملا اتوماتیک. مثلا در روز فعال شدن اکانت وی یک ایمیل خوش آمدگویی و معرفی محصولات دریافت کنه و سه روز بعد یک موضوع آموزنده و مفید براش ایمیل بشه و به همین منوال بازاریابی از طریق ایمیل را سیستم خودش اتوماتیک انجام بدهد.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست عزیز

در مورد سوال اول که میتونید از افزونه های captcah در هنگام ثبت نام استفاده کنید که من توصیه میکنم از captcha گوگل استفاده کنید.

در مورد سوال دوم هم میتونید از کامپوننت های ارسال خبرنامه استفاده کنید مانند:rs mail,acy mailing و بسیاری دیگر.

موفق باشید.

سلام، کپچا هم جلو ثبت نام کاربران را نمی گیره یه سیستم تایید یا تعیین هویت قوی تر نیاز هست چون این اکانت ها ظاهرا روباتیک نیستند و همه فرد هستند. این مشکل رو در فروم وی بولتن هم داشتم بالغ بر دویست کاربر ایجاد میشه و وقتی ایمیل اینها رو نگاه می کنی اکثرا مال روسیه هست و شناسه های کاربری هم اسامی نا مربوط.

در مورد افزونه ها هم از acymail استفاده کردم اما سیستم اتوماتیک نداره که وقتی کاربری ثبت نام کرد و فعال سازی انجام شد خودش ایمیل بزنه و بعد از فرضا سه روز ایمیل بعدی و بعداز یک هفته ایمیل بعدی و الی آخر باید ارسال ها دستی انجام بشود ظاهرا

ایمیل فعالسازی رو برای ثبت نام فعال کنید از افزونه ی recaptcha استفاده کنید برای فرم ثبت نام

یک فایروال نصب کنید و آی پی هایی که ثبت نام الکی کردن بلاک کنید

کپچا رو در تمامی فرم های سایت استفاده کنید

به کمک سیستم های ارسال خبرنامه میتونید یک زمان بندی برای ارسال خبرنامه ایجاد کنید اما ارسال خودکار با توجه به زمان فعال و عضو شدن کاربر رو ... من نمی دونم الان.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری