mortaza_max

یه برنامه نویس اینجا نیست؟

5 پست در این موضوع

دوستان من به یه کامپوننتی نیاز دارم تو هر انجمنی مطرح کردم انگار نه انگار. یه چیز ساده هس. حیف که php بلد نیستم. کسی میتونه برام با هزینه طراحی کنه؟

مدیران عزیز به بخش بازارچه انتقال ندین. اونجا کسی نمیبینه جوابگو نسیت. اونجا هم مطرح کردم.

کامپوننت دعوت از دوستان میخام برام بنویسن اگه کسی میتونه

که کاربر عضوشده سایت بتونه از دوستان یاهو ، فیسبوک، تویتر، جیمیل، کلوپ دعوت به ثبت نام کنه؟ مانند یافتن دوستان از طریق ایمیل فیسبوک.

و لیست دعوتهای هر کاربر هم تو جوملا ثبت بشه. به این سادگی.

کسی میتونه انجام بده قیمت بده لطفا

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان لا اقل یه سایت برا سفارش برنامه نویسی جوملا معرفی کنین؟ من چند روزه الاف یه برنامه نویسم. انگار قحطی افتاده:65d6a5d6s:

توی تاپیک اولتون استاد طالبی براتون لینک دو تا افزونه گذاشتن یکیش تجاری هست که قیمت خرید برای یه دامین تقریبا 50 دلار هستش

اون رو بخرید خیلی خیلی ارزونتر از نوشتن یه افزونه از پایه براتون در میاد

ParaInvite - Joomla Invites Tracking and Management, Auto Connect - SIMBunch - Joomla, Community Builder, JomSocial Extensions

ممنون درسته ولی این افزونه برای cb و جوم سوشیال هستش. من نمیخام وابسته به کامپوننت دیگری باشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری