xnjx

درخواست کمک فوری!!!!!!!!!!!!!!!

5 پست در این موضوع

دوستان شاید اینجا جاش نباشه و به انجمن بی ربط باشه ولی دیگه چاره نداشتم

از دوستان یکی رو میخوام این متن فارسی رو به انگلیسی برام ترجمه کنه میخوام بدم به پشتیبانی اسکریپت سایتم

متن:

(من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من توی مدیریت سایتم توی قسمت "feed mochi" بازی زیاد اپدیت شده بود واسه همین رفتم از توی دیتابیس سایتم فایل های بازی که داخل جدول "ava_mochi" بود رو حذف کردم با این کار بازی های که توی قسمت "feed mochi" بود حذف شدن یعنی خوب پیش رفت.ولی تو یه جا به مشکل برخوردم اونم اینکه الان وقتی از مدیریت سایت تو قسمت "feed mochi" یک بازی رو "regect game" میزنم اون بازی از توی اون صفحه حذف میشه ولی از توی دیتابیس میمونه و پاک نمیشه و این پاک نشدن باعث میشه که وقتی "update feed" میزنم بازی اضافه نشه یعنی چون توی دیتابیس هست دیگه فایلی اپدیت نمیشه.قبلا این مشکلو نداشتم

الان من چیکار باید بکنم؟)

دوستانه عاجزانه خواهش میکنم این متن اگه کسی بلده ترجمه کنه برام که مشکلم خیلی جدیه:heey:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

نه این به درد نمیخوره درست ترجمه نمیکنن این انلاین ها

از دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟

دوستان شاید اینجا جاش نباشه و به انجمن بی ربط باشه ولی دیگه چاره نداشتم

از دوستان یکی رو میخوام این متن فارسی رو به انگلیسی برام ترجمه کنه میخوام بدم به پشتیبانی اسکریپت سایتم

متن:

(من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من توی مدیریت سایتم توی قسمت "feed mochi" بازی زیاد اپدیت شده بود واسه همین رفتم از توی دیتابیس سایتم فایل های بازی که داخل جدول "ava_mochi" بود رو حذف کردم با این کار بازی های که توی قسمت "feed mochi" بود حذف شدن یعنی خوب پیش رفت.ولی تو یه جا به مشکل برخوردم اونم اینکه الان وقتی از مدیریت سایت تو قسمت "feed mochi" یک بازی رو "regect game" میزنم اون بازی از توی اون صفحه حذف میشه ولی از توی دیتابیس میمونه و پاک نمیشه و این پاک نشدن باعث میشه که وقتی "update feed" میزنم بازی اضافه نشه یعنی چون توی دیتابیس هست دیگه فایلی اپدیت نمیشه.قبلا این مشکلو نداشتم

الان من چیکار باید بکنم؟)

دوستانه عاجزانه خواهش میکنم این متن اگه کسی بلده ترجمه کنه برام که مشکلم خیلی جدیه:heey:

i have a problem. in administrator in section "feed mochi" game upload a lot and i deleted game files that was into my site database of table "feed mochi" and deleted games of section "feed mochi" and it is good but i have a problem again. when i into "feed mochi" reject game the game,this game deleted of page but not deleted of database and when i upadate feed game not inserted. please help me

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری