matin_gh

فارسی نشدن نام مستعار در کامپوننت

7 پست در این موضوع

سلام دوستان

کامپوننت jea برای آژانس املاک رو دانلود کردم اما وقتی یه ملکی رو ثبت می کنم نام مستعار حتما باید انگلیسی وارد بشه و اگه خالی بذارم عنوان رو که فارسی هست وارد نمی کنه

توی سایت هم که نمایش میده وقتی روی عنوان کلیک می کنی چون فارسی رو وارد نکرده خطای 404 میده!

کسی می تونه راهنمایی کنه؟

ار بخش تنظیمات هم یونیکد زبان دوم رو هم فعال کردم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منظورتون اینه که در پیکربندی جوملا یونیکد را فعال کردید و الان در نام مستعار فارسی قبول نمیکنه؟!

اگر به این صورت باشه مشکل از خود کامپوننت هست

باسلام

با این اوصاف معلومه که کامپوننت router جداگونه ای داره و از سورس router جوملا نمیخونه. میبایست یونیکد فارسی در اون هم اجرا و انجام بشه .

منظورتون اینه که در پیکربندی جوملا یونیکد را فعال کردید و الان در نام مستعار فارسی قبول نمیکنه؟!

اگر به این صورت باشه مشکل از خود کامپوننت هست

بله ، یونیکد در جوملا فعاله اما نام مستعار رو فارسی تایپ کردم ، خالی هم گذاشتم بازم ، بعد از ذخیره خالی نشون میده!

توی دیتابیس هم تیبل مربوط به نام مستعار uft هستش

باسلام

با این اوصاف معلومه که کامپوننت router جداگونه ای داره و از سورس router جوملا نمیخونه. میبایست یونیکد فارسی در اون هم اجرا و انجام بشه .

می تونید بگید کدوم فایل هستش؟ همه فایلها رو چک کردم همه رو هم uft-8 کردم

هرکاری کردم نمیشه

حتی وقتی یونیکد جوملا رو غیر فعال می کنم به جای اینکه تاریخ و ساعت بزنه بازم خالی می مونه! و وقتی وارد مطلب میشی خطای 404 میده1

منظور router یک سری توابع تحت فریم ورک جوملاست که باعث میشه شما بتونید نام مستعار قرار بدید.این توابع در کامپوننت شما احتمالا اختصاصی شده و امکان فارسی نداره

بنابراین باید دنبال فایلهای php خاصی بگردید که توابع router در اون قرار گرفته و ویرایش کنید.اینکار نیاز به تخصص داره

خیلی ممنون از راهنمایی تون

کدش رو پیدا کردم و مثل کامپوننت محتوای خود جوملا بخش نام مستعار رو اصلاح کردم درست شد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری