rezabaghaie

مشکل پس از ویروس یابی هاست!

5 پست در این موضوع

سلام

4 روز پیش سایتم بالا نمی اومد و ارور This account has been suspended. که بعد از اینکه با پشتیبانی هاست تماس گرفتم گفتن که صفحه index دیفیس شده یا بقولی ویروس گرفته!

بعد هم که نرم افزار ویروس یابشون index رو پاک کرده و این Log رو داده

malware detect scan report for colo-0873-buf23:

SCAN ID: 082513-0255.280429

TIME: Aug 25 03:00:20 -0400

PATH: /home/vz/private/859/home/webbooki

TOTAL FILES: 2521

TOTAL HITS: 2

TOTAL CLEANED: 0

FILE HIT LIST:

{HEX}php.nested.base64.503 : /home/vz/private/859/home/webbooki/domains/ketabweb.ir/public_html/sado.php => /usr$

{HEX}php.nested.base64.503 : /home/vz/private/859/home/webbooki/domains/ketabweb.ir/public_html/tmp/sado.php => $

===============================================

Linux Malware Detect v1.4.2 < proj@rfxn.com >

وقای سایت رو باز کردم دیدم که index.php نیست . واسه همین از روی همون بسته نصبی که سایت رو نصب کرده بودم فایل index رو روی هاست کپی کردم . ولی الان فقط یک صفحه سفید نشون میده!

راستی پوشه ای بنام administrator هم روی سایت وجود نداره؟ اون رو هم میتونم دستی کپی کنم؟

مشکل از کجاست و باید چکار کنم؟

کدوم فایل ویروس داشته که باعث شده سایت خراب بشه؟

___________-

ویرایش شده در توسط rezabaghaie

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باسلام

راستی پوشه ای بنام administrator هم روی سایت وجود نداره؟ اون رو هم میتونم دستی کپی کنم؟

کپی میکنی .بله.ولی اون افزونه هایی که نصب کردید داخل سایت و توی بسته ی اصلی نبودند رو چه میکنید!!!؟؟

خب طبیعیه که اینجوری اوکی نمیشه!

مشکل از کجاست و باید چکار کنم؟

کدوم فایل ویروس داشته که باعث شده سایت خراب بشه؟

سایت آلوده شده.طبیعتا با 4خط کد نمیشه این دو سوالی که پرسیدید رو جواب داد!

یه کمک:

نسخه ی بکآپ و کاملی که هنگام آلوده بودن و یا قبل از آلوده بودن سایتتون در اختیار هست رو یه جایی آپ کنید.لینک مستقیم بدید.دانلود میکنم.بهتون میگم جواب اون دو تا سوالتون رو...(البته در خلال کارهام -ممکنه دانلود و بررسی و... بیافته تا فردا!)

موفق و سربلند و پایدار باشید

دیتا بیسم سالمه - راهی هست دوباره نصب کنم جوملا رو؟ چون بسته نصبی بوده و من چیز دیگه ای بعد از نصب روی هاست رو سایتم نصب نکردم!

اگه میشه لطفا بگید چجوری از دیتا بیس قبلی استفاده کنم

اینم لینک دانلود بسته نصبی که استفاده کردم!

لطفا بررسی کنید که افزونه خطرناک و هک شده هم نداشته باشه! تنها کاری که من روی این بسته کردم بعد از نصب این بود که فارسی ساز k2 رو نصب کردم

http://ketabweb.ir/zt_remi25_quickstart.zip

ممنون!

لطفا سوال قبل رو هم یک جواب بدین که میشه روی دیتا بیس قبلی نصب کنم تا مطالبم بمونه یا نه؟

دیتا بیسم سالمه - راهی هست دوباره نصب کنم جوملا رو؟ چون بسته نصبی بوده و من چیز دیگه ای بعد از نصب روی هاست رو سایتم نصب نکردم!

اگه میشه لطفا بگید چجوری از دیتا بیس قبلی استفاده کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری