partoa

چند مشکل در نمایش یک قالب+

3 پست در این موضوع

سلام دوستان

من چند تا مشکل با یه قالب دارم که به ترتیب بیان میکنم لطفا راهنماییم کنید

مشخصات قالب:

اسم zt-dian محصول شرکت zootemplet

لینک پیش نمایش

لینک دانلود

دانلود css

خوب و اما سوالات

1.میخوام فونت تیتر هامو به Droid Arabic kufi گوگل و فونت سایر نوشته هامو به Droid Arabic naskh تغییر بدم میدونم که باید font-famile رو تغییر بدم ولی این قالب css هاش یکم عجیب غریبه!

2.من انجمن ساز کیوننا اخرین ورژن رو در لوکال نصب کردم با این قالبی که دارم نمیدونم چرا به خوبی همخوانی نداره و منو ها رو به صورت عجیبی نشون میده لطفا عکسهایی که پیوست کردم رو ببینید کاملا گویا هستن حالا برای حل این مشکل چکار کنم ؟تا منوهای سربرگ به صورت درست مثل عکس دومی که قرار دادم نشون داده بشن؟

3.صفحه وب لینکهای این قالب و گمونم کلا جوملای 2.5 شکل قشنگی نداره میخوام مثل صفحه جوملای 1.5 بشه که وب لینکها زیر هم نوشته میشد

4.جومسوشیال 2.6.2 فارسی رو نصب کردم ولی چرا قسمت منو هاش انگلیسیه؟ و در ضمن تصاویری که ارسال میکنی بصورت بند انگشتی میاد و فونت نوشته ها هم خیلی ریزه این ایرادات رو از کجا و چجوری مرتفع کنم؟"تصویر پیوست شد"

ببخشید که سوالام یکم زیاد بود همه رو یکجا پرسیدم که توی انجمن پست های اضافی ندم با تشکر از همه راستی زیر دیپلم توضیح بدید که بفهمم :auau:

[ATTACH=CONFIG]4489[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4490[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4491[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4492[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

دوست عزيز فكر نمي كني كه دادن لينك دموي سايت خارجي، به درد كمك كردن نمي خوره. بهتره كه لينك سايت خودت رو بدي تا بهتر كمكتون كنيم

اگر هم تو لوكاله كه آپلودش كن، اينطوري مي بيني كه به راحتي نمي توان كمك كرد.

موفق باشي

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری