teddy.team

ایجاد فاکتور با rsform

4 پست در این موضوع

سلام

دوستان عزیز میخواستم با این فرم ساز یه فاکتور بسازم که مشخصات زیر رو داشته باشه

1- لیستی باشه که کاربر هرکدوم رو تیک زد به جمع مبلغ فاکتور اضافه بشه

2- امکان اتصال به درگاه پرداخت و واریز مبلغ نمایش داده شده رو داشته باشه

3- برای چندتا از گزینه ها نیاز به تعیین تعداد دارم ولی باقی تعدادش نیاز نیست ثبت بشه.. یعنی هرکدوم که تیک خورد مبلغ مجاورش به فاکتور اضافه بشه. ولی برای چندتا ازگزینه ها لازم هست که تعداد واردشده توسط کاربر ضرب در قیمت واحد بشه، البته اگه تیک خورده بود

اگه لطف کنن و نمونه ای بگذارن برای دانلود که خیلی ممنون میشم

اگر هم فک میکنید اینها اطلاعاتی هست که برای بدست آوردنش زحمت کشیدید درصورتی که نیاز دونستین هزینه اش رو بگید تا درصورت مقرون بصرفه بودن خدمتتون تقدیم کنم..

متشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ینی چیزی که نتیجه کار اینطور باشه

1. محصول یک

2- محصول دو

3- محصول سه

و..

و جلوشون چک باکس باشه هرکدوم رو که تیک زد مبلغشون رو محاسبه کنه.. حالا مبلغ محصول رو میتونه جلوش نوشته باشه یا ننوشته باشه.. فرقی نداره

شما نیاز به فرم های محاسبه کننده دارید که آموزشش اینجا هست : هدیه فرم ساز حرفه ای RSForm Pro فارسی برای نسخه 1.7 و 2.5 _ همراه با آموزش

پست شماره 7

درگاه پرداخت رو هم در انجمن جستجو کنید انجام شده

هدیه * نیمه شعبان * کامپونت RsForm Pro همراه با تاریخ شمسی و خروجی اکسل فارسی

پ ن:

من واقعا سِر شدم انقدر گفتم که هر موضوعی رو که تاپیک اختصاصی داره، توی تاپیکش بذاریم... :13: ظاهرا این موضوع که مشکلات در تاپیک های اختصاصی حل و بررسی بشن و جستجوی کاربران راحت تره بشه و پراکنده کاری نشه برای هیچکسی اهمیتی نداره (منظورم دوستان مدیر هست). از اصول اولیه فعالیت در فروم ها اینه که برای موضوعاتی که تاپیک دارن ، تاپیک جدید زده نشه و اینجا که ما تاپیک های خوب و جامعی مثلا برای بریزینگ فرم، سئو، rsform و ... داریم، مسائل رو داخل همون ها مطرح کنیم. من دیگه در این مورد هیچ تذکری به هیچ کسی نخواهم داد.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری