farhad6169

نرم افزاري مثل tinyMCE يا JCE Editor براي كامپيوتر

4 پست در این موضوع

با سلام

از دوستان كسي نرم افزاري ميشناسه كه روي كامپيوتر نصب بشه و دقيقا همون كاري رو بكنه كه اديتورهاي tinyMCE يا JCE Editor در نوشتن يك مطلب در جوملا انجام مي دهند رو انجام بده.

با تشكر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

ما براي کد نويسي در کامپيوتر از نرم افزارهايي مانند Adobe Dreamweaver و امثال آن استفاده مي کنيم. که مي توانيم کد نويسي کنيم يا از صفحه design استفاده کنيم.

حالا در جوملا از اديتورهايي مثل tinyMCE يا JCE Editor استفاده مي کنيم. و با آن هم به همان شکل استفاده مي کنيم.

مزيت هايي که tinyMCE يا JCE Editor دارند اينه که خيلي هوشمند هستند، و به همان راحتي که شما از نرم افزار word استفاده مي کنيد از اين دوتا هم استفاده مي کنيد.

در قسمت کد نويسي tinyMCE يا JCE Editor اگر کدي را اشتباه يا اضافي وارد کنيد بصورت اتوماتيک حذف مي شود ولي Dreamweaver اين کارو نمي کنه و به راحتي مثل word نميشه باهاش کار کرد.

من دقيقا مي خوام که با tinyMCE يا JCE Editor کار کنم اما روي کامپيوتر شخصي خودم و در محيط وب يا جوملا نباشم. يه نرم افزار باشه اجرا کنم و دقيقا مثل tinyMCE يا JCE Editor بتونم ازش کار بکشم.

با تشکر

همچین چیزی برای کامپیوتر نیست . tinymce کد هایی رو که براش تعریف نشده باشه حذف می کنه نه کد های اشتباه رو

تو دریمویور شما وقتی کدی رو اشتباه بنویسی اصولا باید خودش بهتون اخطار بده از طریق هایلایت کردن کد یا نمایش اخطار در بالای قسمت ایدتور یا آوردن دایره ای قرمز کنار کد اشتباه و ... ولی کد اشتباه رو اصلاح یا حذف نمی کنه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری