ارسال شده در فروردین 91 دوست گلم مبارکت باشه وسعی کنی در راه درست ازش استفاده کنی واقعا مبارکت دوست من :25::25::25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 سلام اقای 41 قابل توجهتون ما هم 136 بودیم و جزو 10 نفر اول :13::13::13::13::13::13::13::13::13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 عموووووووووووووووووووووووووووووووو جدا من چی بگم به تو:13::13::13::13: خدایی عمو بد شانسی. امدی شانس ما را هم خراب شد:65d6a5d6s::65d6a5d6s: گفتم چرا من برنده نشدم ها. قضیه این بوده:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t :5: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 بابا این کس که برنده شده کلا وجود نداره که خودشو نشون بده.:5: اقای طالبی قرعه کشی رو دباره انجام بدین. نیستش. :21: :a2d3: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 این همه تبریک گفتن بهش ولی نیستش جواب بده یا شانسی ثبت نام کرده والان دیگه فراموش کرده. :auizz3ffy9vla57584x :auizz3ffy9vla57584x :auizz3ffy9vla57584x:35: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 خیلی دوست داشتم که انقدر توانایی مالی بود که به همه دوستان هدیه بدیم .. این رو از صمیم قلب عرض میکنم .. چرا که لحظه ای شادی دوستان یک دنیا ارزش داره ..به هر ترتیب برنامه هایی در سال جدید داریم که همه عزیزانی که در انجمن زحمت میکشند بتونن شانس بیشتری در برنده شدن جوایز داشته باشند.منتظر خبرهای داغی از جوایز ماهانه انجمن به کابران فعال باشید این گل هم تقدیم به همه دوستان gift مهندس شما تا همین جا هم کار بزرگی کردید .که خیلی ها انجام نمیدن . شما هدیه بزرگ تری به بچه ها دادید انجمنی را تشکیل دادید و بچه ها را دور هم جمع کردید .تا اینجوری هم از دانش همدیگر استفاده کنند .هم لحظات خوشی داشته باشند این هدیه به نظر من بزرگتر هست . موفق پایدار Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 من هم به نوبه خود به اين دوست خوش شانس تبريك عرض مي كنم. و سال خوبي رو براي ايشان و تمامي بچه هاي انجمن و تمامي ايرانيان چه در داخل و چه در خارج از ايران آرزو دارم. سالي پر از خير و بركت پيش رو داشته باشيد. :35::thanks:howit:25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 دوستان این فرد برنده نیستش ها .......... :5: :21: :21: دوباره قرعه کشی کنید اقای طالبی ........:128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 بابا اومد پست دومــــــــــــــــــــــــــــــــش جواب تشکر دوستان بود ایول شانس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 سلام. شماره من 28 بود. برنده عدل بدل نداریم... :دی مبارک باشه ... به خوشی ... Share this post Link to post Share on other sites