drsmsco

سوال در مورد کامپونت xmap ؟؟

7 پست در این موضوع

سلام

دوستان کامپونت xmap تا چند تا لینک ساپورت میکنه و اینکه هر فایل map.xml چند تا لینک جا میگیره ؟ و اگر لینکها بیشتر از یک فایلmap.xml شد آیا خودش نقشه جدید درست میکنه و به گوگل وب مستر معرفی میکنه یا نیاز به معرفی دستی خودمون به گوگل هست ؟

در تاپیک کامپونت xmap عکس های نمونه تنظیمات پاک شده لطفا میشه یک بار دیگه راهنمایی کنید تنظیمات و نحوه ساخت کلیش چه جوریه ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

والا من هم همین مشکل رو با xmap پیدا کردم

آدرس ها زیاد شدن همه چیز بهم خورده تمام اندکسهام غیر فعال شده نمیدونم چیکار کنم. فقط میدونم xmap خودش نقشه جدید ایجاد نمیکنه و از اونجایی که نقشه رو از روی منوها میسازه پس مجبوریم خودمون مطالب رو جدا به منوها بدیم تا بتونیم نقشه جدید بسازیم.

در کل من این یک هفته در این مورد درگیر بودم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برای سایتهای خبری و سایتهایی که مطالب زیاد دارند اصلا این کامپوننت فایده ای نداره و بهتره از کامپوننت دیگه یا از اسکریپت های مستقل استفاده کنیم.

مگر اینکه دوستان راه حلی داشته باشند که ممنون میشیم کمک کنید

با توجه به اینکه گویا کسی راه حلی نداره من راه حلی که هرچند ممکنه راه حل قطعی نباشه میگم باز تا وقتی راه حلی مطمئن تر ارائه نشده خوبه استفاده کنیم:

1- ترجیحا برای سایتهای خبری از اسکریپت های مستقل استفاده بشه(که البته پیدا کردن اسکریپت خوب و مطمئن بحث جداست)

2- از کامپوننت دیگه استفاده کنیم که با توجه به محبوبیت xmap بعید میدونم کامپوننتی واسه جوملا باشه که این کارو انجام بده- پس این راه حل خیلی وقتتونو نگیره

3- میتونید از همین کامپوننت استفاده کنید و منویی بسازید که تمام مطالب بخشها رو بهش اختصاص بدید و نقشه اونو بسازید و به گوگل معرفی کنید بعد از اندکس شدن آدرسها میتونید برید و مطالب گذشته رو بایگانی کنید. چون پس از بایگانی مطالب دیگه توی نقشه سایت ارائه نمیشه و مشکل ازدیاد آدرس صورت نمیگیره.

آیا این اسکریپت ها رو که خوب و متمعا باشه سراغ دارین برای معرفی ؟؟

چه جوری کلیه مطالب رو اختصاص بدیم به منو ؟

والا در مورد اسکریپت مستقل توی اینترنت زیاده گوگل سرچ کن خیلی زیاده اما خوب چیزی که بهینه باشه و خوب باشه منم دنبالشم اگر چیزی مفید پیدا کردم حتما میگم خدمتتون. بازم میگم توی همین چند روز که سرچ کردم بیشتر از 6 7 تا اسکریپت است اما هنوز بررسیشون نکردم

در مورد سوال دوم هم توی تاپیک دیگه خدمتتون گفتم دوست عزیز

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری