m.lover

مشکل در زمان نصب کامپوننت cb

10 پست در این موضوع

دوستان من کامپوننت سی بی رو نصب کرده بودم ولی مشکل پیدا کرده بود الان پاکش کردم و حالا که میخوام دوباره نصبش کنم این ارور رو میده

تابع db یک سری ایراد دارد

باید چیکار کنم؟

یه سوال دیگه چطوری میتونم تنظیم کنم که از خود جوملا برای ثبت نام استفاده کنه نه cb

ویرایش شده در توسط m.lover

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای رفع این خطا ( تابع db یک سری ایراد دارد ) در دیتابیستون به جدول assets برید و کامپوننت cb رو پیدا کرده و حذف کنید و مجدد اقدام به نصب کنید

سلام دوستان می خوام کامپوننت cb رو نصب کنم نصب نمی شه مشکلش چیه ؟؟؟

متن خطا

آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد

اگر روی لوکال هستید لوکال هاست شما محدودیت زمانی و حجمی داره و چون حجم فایل زیاد هست برای نصب خطا میده قبلا روش رفع این مشکل بارها انجمن مطرح شده انجمن رو جستجو کنید

از حالت فشرده درش بیارید . کپیش کنید توی فولدر tmp و از طریق نصب از فولدر نصب کنید

بغیر از موردی که امیر عزیز گفتن شما میتونید در فایل php.ini مقادیر زیر رو افزایش بدید که دیگه این مشکل رو نداشته باشید

max_execution_time

max_upload_size

اگر روی هاست هستید از روشی که امیر عزیز گفتن استفاده کنید چون تغییرات در php.ini رو باید مدیر سرور شما انجام بده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری