mohsen

نحوه فعال کردن کاربر زمانی که ثبت نام کرد چطوریه؟

7 پست در این موضوع

سلام

من با یک مشکل مواجه سدم

اونم اینه که زمانی که کاربر ثبت نام میکنه به صورت غیر فعال می باشد و نیاز هست که من دستی برم تو لیست کاربرا و فعالش کنم

حالا میخوام زمانی که ثبت نام کرد خودکار فعال بشه و نیازی نباشه من چک کنم

کدوم مسیر رو باید برم؟

تو بخش rsmembership چطوری کاربر به صورت خودکار بعد از پرداخت میتونه فعال بشه بدون نیاز تایید مدیر

ممنون

ویرایش شده در توسط mohsen

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

در مورد اول شما باید در بخش تنظیمات در قسمت مدیریت کاربران ، نحوه فعال سازی را به حالتی که می خواهید تغییر دهید

دو حالت دارد : 1-فعال سازی توسط خودش (ارسال لینک فعال سازی حساب به ایمیل) 2-خودکار(بلافاصله پس از ثبت نام حساب فعال شود)

در rsmembership دقیقا نمیدونم این تنظیمات کجاست ولی شما باید سطح دسترسی که قرار است کاربر با خرید اشتراک به ان ارتقا پیدا کند را مشخص کنید . سپس کاربر با پرداخت و خرید اشتراک به طور خودکار به ان عضویت ارتقا می یابد

(ابتدا کاربر باید ثبت نام کرده باشد ، که خود rsmembership ، اگر کاربر ثبت نام نکرده باشد ، فرم ثبت نام را برایش می اورد)

موفق باشید

ممنون

فقط میخوام که تا زمانی که کاربر در rsmembership تایید نشده حسابش فعال نباشه و زمانی که تایید شد خریدش بعد بتونه وارد حساب بشه

چیکار باید بکنم

یعنی شما میخواین خودتون به صورت دستی کاربر رو تایید کنید؟

اولش که گفتید اتوماتیک

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه

ببین مثلا طرف پول رو پرداخت کرده و منتظر تایید من هست من وقتی تایید کردم پرداختش رو تو ممبرشیپ بعد اکانت طرف فعال بشه

اما الان طوریه که طرف منتظر تایید هست تو ممبرشیب ولی کاربر تو مدیریت کاربران فعاله

تا اونجایی که من میدونم :

کاربر باید اول در وب سایت عضو بشه و بتونه لاگین کنه تا بتونه اکانت ویژه تو ممبرشیپ بخره ، پس طبیعی هست که توی مدیریت کاربران اسمش باشه و فعال باشه

ولی مهم سطح دسترسی هست

این کاربر به طور پیشفرض میاد جزو registered ها

حالا باید بیاد و اکانت بخره تا عضویتش ارتقا پیدا کنه

شما باید یک سطح دسترسی دیگه ایجاد کنید که زیر مجموعه registered یا ثبت نام شده ها باشه

مثلا "اعضای ویژه"

حالا عضو شد ، میاد اون عضویت رو میخره ، میشه جزو سطح دسترسی "اعضای ویژه" و به مطالب و اپشن هایی که برای اون سطح دسترسی تعیین شده ، دسترسی داره

امیدوارم درست فهمیده باشم و تونسته باشم خوب راهنمایی کنم

اگر باز مشکلی هست بفرمایید

در RSMembership شما نمیتونید کاربر رو فعال یا غیر فعال کنید

برای اینکار باید از Akeeba Subscription استفاده کنید .. این سیستم حق عضویت همانند RSMembership هست ولی میتونید تعیین کنید که به صورت اتوماتیک بعد از پرداخت تائید بشه کاربر یا اتوماتیک کاربر تو گروه خاصی قرار بگیره و در پایان زمان حق عضویتش هم اتوماتیک کاربر رو غیر فعال میکنه ...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری