maxsoft

راح حلی برای مشکل من

2 پست در این موضوع

سلام

در سایتم یه بخش می خواهم داشته باشم که

کاربران بتونن چند تا شرکت Adsl رو با هم مقایسه کنند مثلا کاتالوگ هاشونو

من یه بخش ارسال پیامک دارم برای سطح شهر، که به صورت معمول افراد میان و میگن برای من این متن رو توی سطح استان یا شهرستان ارسال کن و بعدشم مبلغ و میده و منم براش ارسال می کنم

حال سوالی که توی این بخش دارم اینه که میخواهم یه صفحه ایجاد کنم توش یه کادر مثل همین کادر متن انجمن شما ولی هنگامی که طرف میاد و متنشو تایپ می کنه تعداد کاراکتری که زده رو براش بگه (دقیقا مثل یه پنل sms) یا مشخص کنه که چندتا دیگه باقی مونده (به فرض که یک پیامک بشه) تعداد پیامک رو ضرب در تعداد مشترکای اون شهر یا شهرستان (که سفارش داده یا انتخاب کرده) می کنه و سیستم مبلغشو بهش اعلام می کنه و بعد لینکی جهت پرداخت مبلغ برای طرف فعال میشه و طرف مبلغو پرداخت می کنه (اتصال به درگاه بانک) و دوباره به محیط کاربریش بر میگرده و طرف می تونه تراکنشش رو ببینه ، موقعی که تراکنش انجام گرفت یک ایمیل حاوی متن و شماره تراکنش و شهر مورد نظر به مدیر سایت ارسال می شه و مدیر سایتم هماهنگ می کنه و براش پیامک رو ارسال می کنه

می خواستم بدونم همچین ماژولی هست یا خیر؟

طراحی می شه یا خیر؟

ممنون میشم جواب بدین

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای مقایسه میتونید از سیستم های فروشگاهی استفاده کنی که امکان مقایسه داشته باشند.امکان مقایسه تجاری هست

برای قسمت دوم سوال هم باید افزونه اختصاصی بدی طراحی کنند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری