forchat55

پلاگین پلیر موزیک قوی؟

14 پست در این موضوع

سلام

یه پلیر موزیک قوی می خواستم

کامپوننت به درد بخور که پیدا نکردم بیشتر برای دسته بندی و آلبوم سازیه ولی پلیر نداشتن

چندتا پلاگین رو هم تست کردم که خوب نبودن بالای 12 mb رو نمی تونن اجرا کنن(jos dewebplayer و allmusic player و...)

خیلی وقته دارم می گردم و چیزی نمی بینم.ماژول هم به دردم نمی خوره.

می خواستم ببینم کسی پلیر قوی نداره. یا این که فلشی چیزی نیست که بشه استفاده کرد؟

اگر راهی نداره یا چطوری باید یه پلاگین پلیر نوشت؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام

ماژول : mod_simple_mp3_player

در این سایت جستجو کنید :

Home - Joomla! Extensions Directory

دمو

عرض کردم ماژول به کارم نمیاد می خوام پلاگین یا کامپوننت باشه که جاهای مختلفی ازش استفاده کنم و قابلیت تغییرات زیادی داشته باشه

عرض کردم ماژول به کارم نمیاد می خوام پلاگین یا کامپوننت باشه که جاهای مختلفی ازش استفاده کنم و قابلیت تغییرات زیادی داشته باشه

با استفاده از افزونه Module-Anywhere می تونید ماژول ها رو در قسمت های مختلف قالب به کار ببرید ، پلاگین ها نسبت به کامپوننت ها و ماژول ها ساده تر هستند و وظایف کمتری رو در سایت به عهده دارند.

اگر منظورتون از قابلیت تغییرات زیاد تغییرات ظاهری هست که هر افزونه ای رو میتونید ویرایش کنید اگر قابلیت های فنی مد نظر هست در پلاگین ها جستجو نکنید ، کامپوننت های تجاری مختلفی وجود دارند.

با استفاده از افزونه Module-Anywhere می تونید ماژول ها رو در قسمت های مختلف قالب به کار ببرید ، پلاگین ها نسبت به کامپوننت ها و ماژول ها ساده تر هستند و وظایف کمتری رو در سایت به عهده دارند.

اگر منظورتون از قابلیت تغییرات زیاد تغییرات ظاهری هست که هر افزونه ای رو میتونید ویرایش کنید اگر قابلیت های فنی مد نظر هست در پلاگین ها جستجو نکنید ، کامپوننت های تجاری مختلفی وجود دارند.

حالا سعی می کنم بببینم می تونم کاری کنم یا نه. ولی منظورم این بود که می خوام توی content پلیر داشته باشم و تعدادش هم توی مطالب مختلف متفاوت باشه. فکر نمی کنم ماژول بتونه این قابلیت رو به من بده

دوست عزیز اون پلاگینی که در بالا به شما معرفی کردم دقیقا همین کارهایی که شما میخواهید رو انجام میده . پلیرش هم ضعیف نیست من خودم باهاش کارکردم. به نظر من تست کنید جواب میده.

بعد از نصب ماژول anywhere در زیر مطلب شما کنار دکمه های دیگه مثل ادامه مطلب و ... یه دکمه به نام Module-Anywhere اضافه شده که با انتخابش لیست تمامیه ماژول ها رو بهتون نمایش میده و میتونید در قسمت مطلب از اونها استفاده کنید،گذشته از افزونه ها با فلش با HTML5 هم کار خوبی از آب در میاد.

دوست عزیز اون پلاگینی که در بالا به شما معرفی کردم دقیقا همین کارهایی که شما میخواهید رو انجام میده . پلیرش هم ضعیف نیست من خودم باهاش کارکردم. به نظر من تست کنید جواب میده.

من این پلاگین رو قبلا تست کردم. این پلاگین از همون پلیر josdewebplayer استفاده می کنه و فایل 15 مگابایتی رو هم حتی نمی تونه لود کنه.

ممنون که وقت گذاشتین. مشکلم حل شد

برای درج فایل صوتی در مطالب می تونید از پلاگین زیر استفاده کنید :

هدیه .:: ویژه عید فطر 93 ::. پلاگین درج فایل صوتی در مطالب جوملا

دمت گرم داش امیر ، حل شد ! بعد برای پخش چند ویدیو ماژولی وحود داره مثلا در راست سایت قرار بدیم ؟

دمت گرم داش امیر ، حل شد ! بعد برای پخش چند ویدیو ماژولی وحود داره مثلا در راست سایت قرار بدیم ؟

پلاگین all video خوبه . اینم آموزشش : آموزش: پلاگین All Videos - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری