ارسال شده در دی 93 سلام دوستان یه مشکل بزرگ برام به وجود اومده ... خواستم جوملا2.5.2 رو به 3 ارتقا بدم. از روش ارتقا که یکی از دوستان گذاشتن استفاده کردم و به 3.3.6 ارتقا پیدا کرد ولی بعد از رفرش سایت، صفحه سفید بهم نشون میده. هم سایت و هم پنل مدیریت. حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ بدبخت شدم رفت ........ تو رو خدا کمکم کنید خیلی مهمه ... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام دوستانیه مشکل بزرگ برام به وجود اومده ... خواستم جوملا2.5.2 رو به 3 ارتقا بدم. از روش ارتقا که یکی از دوستان گذاشتن استفاده کردم و به 3.3.6 ارتقا پیدا کرد ولی بعد از رفرش سایت، صفحه سفید بهم نشون میده. هم سایت و هم پنل مدیریت. حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ بدبخت شدم رفت ........ تو رو خدا کمکم کنید خیلی مهمه ... خدا نکنه بدبخت بشید از طریق هاست فایل configuration.php رو باز کنید . جلو error_reporting مقدار رو maximum قرار بدید بعد ببینید سایت چه پیام خطایی میده تا بررسی بشه 100 بار هم گفته شده اگه میخواید آپدیت کنید حتما بکاپ بگیرید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 خدا نکنه بدبخت بشید از طریق هاست فایل configuration.php رو باز کنید . جلو error_reporting مقدار رو maximum قرار بدید بعد ببینید سایت چه پیام خطایی میده تا بررسی بشه 100 بار هم گفته شده اگه میخواید آپدیت کنید حتما بکاپ بگیرید موفق باشید امیرجان من وقتی سایت رو آپدیت کردم واسه پنل مدیریتم مشکلی پیش نیومد و براحتی بالا میاد ولی متاسفانه سایتم بالا نمیاد و صفحه سفید میاد.کاری که گفتین هم انجام دادم ولی بازم صفحه سفید میاد و هیچ اروری نشون نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 امیرجان من وقتی سایت رو آپدیت کردم واسه پنل مدیریتم مشکلی پیش نیومد و براحتی بالا میاد ولی متاسفانه سایتم بالا نمیاد و صفحه سفید میاد.کاری که گفتین هم انجام دادم ولی بازم صفحه سفید میاد و هیچ اروری نشون نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنین با درود خدمت شما،اگه قسمت مدیریت بالا میاد برین تنظیمات کلی،تب سرور و گزارش خطا رو،روی حداکثر قرار بدین و پیغامی رو که میده اینجا بذارین تا راهنمایی بشین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 با درود خدمت شما،اگه قسمت مدیریت بالا میاد برین تنظیمات کلی،تب سرور و گزارش خطا رو،روی حداکثر قرار بدین و پیغامی رو که میده اینجا بذارین تا راهنمایی بشین درود دوست عزیز،این کار رو انجام دادم اما باز هم صفحه سفید میاد و هیچ پیغام خطایی نمیده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 درود دوست عزیز،این کار رو انجام دادم اما باز هم صفحه سفید میاد و هیچ پیغام خطایی نمیده به مدیرسرور تیکت بزنید بکاپ سالم براتون برگردونه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 درود داداش خیالتو راحت کنم هیچ راهی نیست بتونی سایتتو برگردونی یا باید از اول کار کنی یا بکاپ رو برگردونی دقیقا مشکل منو داری Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 دوستان بنده میخواستم آپدیت بکنم و اینکه تنظیماتی رو در قالب 2.5 انجام دادم هم سر جاش میمونه ؟ جون نسخه جوملا 3 قالب من هم منتشر شده ؟ چطوریه کلا قضیه اش ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 دوستان بنده میخواستم آپدیت بکنم و اینکه تنظیماتی رو در قالب 2.5 انجام دادم هم سر جاش میمونه ؟جون نسخه جوملا 3 قالب من هم منتشر شده ؟ چطوریه کلا قضیه اش ؟ درود قبل از اجرا حتما بک اپ بگیرید .ننظیمات هم سرجاش میمونه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 درودقبل از اجرا حتما بک اپ بگیرید .ننظیمات هم سرجاش میمونه نه نه منظورم رو نگرفتی ! قالبی که دارم دو تا نسخه داره یه 2.5 یکی هم به تازگی 3 براش منتشر شده اگه آپدیت بکنم اون قالبه رو هم باید از اول نصب بکنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 دوستان بسته نصبی جوملای 3 رو نصب کردم از این لینک بروزرسانی شد : https://github.com/joomla/joomla-cms/releases/download/3.3.6/Joomla_3.3.x_to_3.3.6-Stable-Patch_Package.zip لینک بروزرسانی همینه یا این دستکاری شده هست ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 لطفاً اساتید آگاه پاسخ بدن ما جواب بگیریم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 درسته عزیز . سورس های معتبر دنیا روی این سایت هستند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 از این افزونه میتوانید استفاده نماید اما تجاری میباشدمعرفی کامپونت بروز رسانی جوملا (1.5و1.7و2.5 به 3x بک اب قبل هر کاری حتی در مورد بسیار ازموده شده ها منظورم افزونه ها است فراموش نشود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 سلام.. کسی واقعا نمیدونه چطور جوملا 25 رو به 3 ارتقا بدیم که بعدش صفحه سفید نشه؟ من تمام امکانات سرور رو چک کردم دقیقا با پیش فرض جوملا 3 منطبق هست ولی بعد از ارتقا صفحه ادمین و یوزر سفید نمایش داده میشه. کسی جوابی بلده؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 سلام.. کسی واقعا نمیدونه چطور جوملا 25 رو به 3 ارتقا بدیم که بعدش صفحه سفید نشه؟من تمام امکانات سرور رو چک کردم دقیقا با پیش فرض جوملا 3 منطبق هست ولی بعد از ارتقا صفحه ادمین و یوزر سفید نمایش داده میشه. کسی جوابی بلده؟ از روش مهندس طاهری استفاده کنید موضوع حل شد مشکل در بروز رسانی به جوملا 3 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام و خسته نباشيد بنده سايت خودم رو از هر راهي رفتم نتونستم به جوملا 3 تبديل كنم.... آخرين چيزي كه به ذهنم مي رسه اينه كه بيام روي يك جوملا 3 بصورت متناظر جداول ديتابيس رو انتقال بدم .... و اما سوالم : 1-براي بنده منو و مطالب و بوزرها و از همه مهمتر لينك ها و سئو سايتمه .مي خوام ببينم با اين روش به سئو سايتم لطمه زده مي شه ...(لينك ها تغيير مي كنند) 2-نام كلي جداول ديتابيس رو كه بايد بدونم بصورت كامل نمي دونم ....يعني كدوم جداول بايد ايمپورت بشن... ممنون مي شم راهنمايي كنيد! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام و خسته نباشيدبنده سايت خودم رو از هر راهي رفتم نتونستم به جوملا 3 تبديل كنم.... آخرين چيزي كه به ذهنم مي رسه اينه كه بيام روي يك جوملا 3 بصورت متناظر جداول ديتابيس رو انتقال بدم .... و اما سوالم : 1-براي بنده منو و مطالب و بوزرها و از همه مهمتر لينك ها و سئو سايتمه .مي خوام ببينم با اين روش به سئو سايتم لطمه زده مي شه ...(لينك ها تغيير مي كنند) 2-نام كلي جداول ديتابيس رو كه بايد بدونم بصورت كامل نمي دونم ....يعني كدوم جداول بايد ايمپورت بشن... ممنون مي شم راهنمايي كنيد! درود توجه کنید، شما در حال مهاجرت هستید! مهاجرت خطرات و دشواری های خاص به خود را دارد. توقع نداشته باشید همه چیز به سادگی و عالی پیش برود. به نظر من بدید به یه متخصص براتون انجام بده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 باتشكر از مدير محترم ما خودمون زحمت بكشيم اطلاعات بدست مي ياريم خودمون مي شيم متخصص همون جوري كه الان توي اين چند سال پيشرفت كرديم ..حالا يه جاهايي مشكلاني هم هست قبول دارم ... بي زحمت اگر درباره سوالم راهنمايي كنيد ممنون مي شم ....:auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 اول یه بکاپ از اطلاعاتت بگیر دوم قالبی که استفاده می کنی اگه نسخه 3 موجود هست جوملات رو بروز کن بعد قالب رو حذف کن و قالب جدید رو نصب کن مشکل مرتفع می شه اگر مشکلت اینه که می خوای فقط اطلاعات کاربران و منو و مجموعه ها و مطالبت رو بکاپ بگیری من چنین مشکلی داشتم که با زحمت زیادی راهش رو پیدا کردم و توی انجمن توی تایپیکی که سوال رو مطرح کرده بودم آموزش دادم که متاسفانه گشتم که لینکش رو برات بزارم ولی پیدا نکردم خودت بگرد تاپیداش کنی در ضمن خلاصه وار می گم در یک کلام می ری توی دیتابیس اطلاعات منو - مجموعه ها- کاربران - مطالب رو علامت می زنی و از هرچی که می خواستی بکاپ می گیری توجه کن که فقط از اطلاعاتی که می خوای بکاپ بگیر بعد با نود پد پلاس پلاس بازش کن پیشوند دیتابیست چی هست ؟ توی نود پد با پیشوند دیتابیس جدید یکی کن و بکاپ رو ایمپورت کن جایگزین می شه و اطلاعاتت بروز می شن مشکلاتی به وجود میان که بازهم یکی یکی بیان کن جوابت بدم همونطور که گفتم من یکبار آموزشش رو به صورت دقیق دادم بگرد پیداش کنی همه جواب هات رو می گیری یا علی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 هر جوملا با افزونه ها و قالب روش با بقیه متفاوت هست . روش جامعی برای این کار وجود نداره . بهترین آموزش هم برای سایت خود جوملاست . سرچ کنید joomla 2.5 to 3 migrate . تازه بعد از این کار اگر درست و مو به مو انجام داده باشید اررور ها شروع میشه باید رفع کنید . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 بله آقای عاشوری درست می گن ارور ها شروع می شن ولی اگر بخوای باید زحمت بکشی درست می شه به قول ما کار نشد نداره باید بشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنون از دوستان عزيز انجامش مي دم موارد و مشكلات رو توي همين تايپيك مطرح مي كنم ....:25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 سلام وقت بخیر اساتید محترم راهنمایی فرمایین جوملا 2.5 رو از داخل خود مدیریت جوملا و ارتقا جوملا به جوملا 3 ارتقا دادم اما کلید های ذخیره سازی صفحات کار نمیکنه چه کنم؟منظورم جوملا 2.5 به جوملای 3.4.3 هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 94 جوملای خام بسته کامل روی هاست اکسترکت کنید . پوشه install رو پاک کنید . دیتابیس رو از منوی افزونه ها فیکس کنید تست بزنید . با مرورگر دیگه هم تست کنید . قبل از انجام کار بک آپ بگیرید . Share this post Link to post Share on other sites