amirhacker

دوستان کمک کنید!!!

12 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

یه چند روزی دچار مشکل شدم و این دقیقا از زمان نصب افزونه RSFierwall بوجود اومده

به هاست تیکت زدم میگه که ioncube نصبه و هیچ تغییری از سمت ما اعمال نشده

مشکل به شرح زیر است :

یه یوزر تست با نام کاربری test و رمز عبور test ایجاد کردم بروید به قسمت ورود کاربران امتحان کنید ببینید چه خطایی میده ( خطای ioncube میده)

دوستان چه راه حلی پیشنهاد میدهند-ضمن اینکه عرضکنم فعلا RSFirewall غیرفعاله ( حذف نشده)

آدرس : .:: به فروشگاه پولک و نبات محمد خوش آمدید ::.

ممنون

ویرایش شده در توسط amirhacker

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای من خطایی رو که گفتید نمیده ولی وارد سایت هم نشد و میگه session شما منقضی شده است. لطفا مجددا وارد شوید.

از مدیریت طول عمر جلسه رو چک کنید ببینید در چه وضعی هستش

سلام

یه چند روزی دچار مشکل شدم و این دقیقا از زمان نصب افزونه RSFierwall بوجود اومده

به هاست تیکت زدم میگه که ioncube نصبه و هیچ تغییری از سمت ما اعمال نشده

مشکل به شرح زیر است :

یه یوزر تست با نام کاربری test و رمز عبور test ایجاد کردم بروید به قسمت ورود کاربران امتحان کنید ببینید چه خطایی میده ( خطای ioncube میده)

دوستان چه راه حلی پیشنهاد میدهند-ضمن اینکه عرضکنم فعلا RSFirewall غیرفعاله ( حذف نشده)

آدرس : .:: به فروشگاه پولک و نبات محمد خوش آمدید ::.

ممنون

• session شما منقضی شده است. لطفا مجددا وارد شوید.

نشست روی 15 تنظیم شده و مشکلی از بابت آن نیست

منتها نمی دونم دقیقا بادی چیکار کنم

شما بار اول که تست می کنید خطای session میده اگه دو مرتبه تست کنید اون خطایی که من ذکر کردم را میده

ممنون میشم اگه بررسی بفرمائید

ارور اصلی تون اینه

Fatal error: Call to undefined method JDocumentRaw::addCustomTag() in /home/nabatemo/public_html/components/com_jshopping/lib/factory.php on line 194

خطا از یون کیوب میده...بهشون بگید که براتون روی آخرین ورژنش ست کنن.و بعد از اینکه ست کردند؛ یه ریست بدند به آپاچی....

ببنید اوکی میشه یا خیر!

ممنون حجت جان

امکانش هست که مشکل از هاست نباشه

همونطور که اشاره شده از زمانی که افزونه RSFirewall را نصب کردم اینجوری شد - البته الان غیرفعالش کردم

اره .امکانش هست.

برای اینکه از این بابت مطمئن بشی فایروال رو کاملا حذف کن.تمامی پلاگین ها از طریق phpmyadmin اون موقع هم تست بزن.اگر باز هم مشکل داشت که معموله مشکل از کانفیگ نبودن یون کیوبه!

یه سرچی زدم تو یه فروم انگلیسی زبانی گفته بود که این خطا ( انقضای session) مربوط به فایل php.ini میشه من نام فایل را به php1.ini تغییر دادم فکر کنم مشکلم حل شد

اما می خواهم ببینم که با این کار مشکل جدید پیش نمیاد؟

دوستان راهنمایی کنند

یه سرچی زدم تو یه فروم انگلیسی زبانی گفته بود که این خطا ( انقضای session) مربوط به فایل php.ini میشه من نام فایل را به php1.ini تغییر دادم فکر کنم مشکلم حل شد

اما می خواهم ببینم که با این کار مشکل جدید پیش نمیاد؟

دوستان راهنمایی کنند

امیر جای ی بکاپ ازش تهیه میکردی،مشکل پیش میومد Replace میکردی،تغییرات رو میفرمایید چه تغییراتی اعمال کردید؟

علیرضا جان از اون موقعی که RSfirewall را نصب کردم به افزونه های کد شده گیر میداد مثلا RSTicket pro که من غیر فعالش کردم ضمن اینکه ورود کاربران نیز مشکلی که من ذکر کردم پیش اومد با این اوصاف RSFirewall را حذفش کردم اما مشکل همچنان پابرجا بود.

یه سرچی زدم راه حل یکی ار فروم ها به کار اومد - اونی بود که تو پست قبلی ذکر کردم

حالا می خواهم ببینم اینکار مشکل جدید و امنیتی ایجاد نکنه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری